Πανιώνιος-ΠΑΟΚ: Η κριτική των κυανέρυθρων

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ: Η κριτική των κυανέρυθρων

Δεν κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια τον ΠΑΟΚ οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Γρηγορίου.

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι για την φετινή χρονιά, ο Πανιώνιος εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων γνωρίζοντας την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην έδρα του με 3-1. Προσπάθησε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού της Τούμπας και το μόνο που κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου ήταν να αποκλειστούν από το πρώτο.

Κότνικ: Ο 27χρονος Σλοβένος τερματοφύλακας από τα τέρματα που πέτυχε ο ΠΑΟΚ δεν φέρει ευθύνη, ακόμα και σ’ αυτό του Μπίσεσβαρ έξω από την μεγάλη περιοχή. Εκτέθηκε αρκετές φορές από την άμυνα του με αποτέλεσμα να είναι συνεχώς στα «κόκκινα»

Βλάχος: Έχασε πολλές μονομαχίες με αντιπάλους τους από τα ανεβάσματα του Αζεβέδο και τα ξεπετάγματα του Μακ, ενώ δεν είχε βοήθεια από τον Μαρούρα

Μπανανά: Ο Καμερουνέζος αμυντικός έκανε ένα κακό παιχνίδι ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Δεν μπορούσε να δώσεις λύσεις στις μεταβιβάσεις της μπάλας από τα καρέ του Κότνικ

Γκιοατά: Όπως και με τον συμπατριώτη του Μπανανά τα ίδια ισχύουν και για τον 23χρονο κεντρικό του Πανιωνίου. Έχασε τον Πρίγιοβιτς στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ θεωρείται σωστή η απόφαση του Γρηγορίου να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο

Σαραμαντάς: Δύσκολο βράδυ πέρασε και ο αριστεροπόδαρος αμυντικός του Πανιωνίου καθώς είχε να αντιμετωπίσει δύο ταχείς ποδοσφαιριστές, Λημνιός και Βιερίνια. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτίωσε την απόδοσή του, όμως δεν ήταν αρκετό για να δώσει και λύσεις στην επίθεση.

Κόρμπος: Είχε πολύ δουλειά στη μεσαία γραμμή και παρότι δεν είχε βοήθεια προσπάθησε πολύ να κόψει κάθε επιθετική προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ, ενώ πέτυχε το γκολ της τιμής.

Ουάσινγκτον: Ο Βραζιλιάνος μέσος ανασταλτικά ήταν πολύ κακός αφήνοντας τον Κόρμπος να παλεύει μόνος του στο κέντρο. Αφιερώθηκε κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά κι εκεί δεν τα πήγε καλά.  

Σαββίδης: Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έκανε λίγα πράγματα παίζοντας πίσω από τον Γεσίλ στο πρώτο ημίχρονο. Όταν γύρισε πίσω τότε έδειξε πολλά στοιχεία από τα προσόντα του

Σπιριντόνοβιτς: Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έδειξε και σήμερα ότι είναι καλός χειριστής της μπάλας, ενώ βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του Πανιωνίου.

Μασούρας: Έβγαλε δύναμη και πάθος, αλλά κάποιες φορές είχε και νεύρα με αποτέλεσμα να είναι επιρρεπείς στο λάθος.  

Γεσίλ: Λίγα πράγματα από τον 24χρονο επιθετικό του Πανιωνίου σ’ ένα παιχνίδι που ο Γρηγορίου περίμενε περισσότερα πράγματα από τον Γερμανό ποδοσφαιριστή

Παπαγεωργίου: Μπήκε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και κατάφερε να περιορίσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ από την δεξιά πλευρά.

Σταυρόπουλος: Ο 20χρονος αγωνίστηκε για 45 λεπτά, αλλά δεν κατάφερε να  βγάλει ασπροπρόσωπο τον προπονητή του που τον εμπιστεύτηκε.

Μπραχίμι: Ήταν η τελευταία αλλαγή του Πανιωνίου με τον Αλβανό μέσο να βγάζει τη σέντρα στο γκολ της τιμής για την ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ