Λημνιός : «Μπήκαμε για να κερδίσουμε, κοιτάμε κάθε ομάδα στα μάτια»

Λημνιός : «Μπήκαμε για να κερδίσουμε, κοιτάμε κάθε ομάδα στα μάτια»

Ο Δημήτρης Λημνιός τόνισε πως ο ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο με μόνο στόχο τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στην απόδοση τόσο του Δικεφάλου όσο και στη δική του.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στον ημιτελικό κόντρα στον Πανιώνιο μόνο για να πάρει τη νίκη, όπως τόνισε ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος αναφέρθηκε και στην απόδοση του στο εν λόγω παιχνίδι, αλλά και σε αυτήν της ομάδας του

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου στην κάμερα του Cosmote TV:

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου: «Καταρχάς θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για το αποτέλεσμα. Βάλαμε τρία γκολ και πήραμε σκορ πρόκρισης. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά και δεχθήκαμε ένα γκολ, αλλά κρατάμε τη νίκη και κοιτάζουμε το επόμενο ματς στο πρωτάθλημα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έκανε το καλύτερο του ματς μέσα στη σεζόν: «Σταδιακά παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο. Πήραμε τη νίκη και ένα καλό αποτέλεσμα και περιμένουμε με την ίδια σοβαρότητα τον Πανιώνιο και στον επαναληπτικό».

Για το σκορ-πρόκρισης που πήρε ο ΠΑΟΚ: «Μπήκαμε για να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι κοιτάμε στα μάτια κάθε ομάδα και πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ