Μαλεζάς : «Παίξαμε όπως έπρεπε για να πάρουμε σκορ πρόκρισης»

Μαλεζάς : «Παίξαμε όπως έπρεπε για να πάρουμε σκορ πρόκρισης»

Ο Στέλιος Μαλεζάς τόνισε πως ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε όπως έπρεπε κόντρα στον Πανιώνιο, ούτως ώστε να πάρει σκορ πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου.

Το τέλειο παιχνίδι για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης έκανε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος τόνισε πως ο Δικέφαλος ήθελε να δείξει πώς ό,τι έγινε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αδικεί την εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαλεζάς στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το αν ήταν εύκολο το ματς με τον Πανιώνιο: «Όχι δεν ήταν τόσο εύκολο, ήμασταν τυχεροί που προηγηθήκαμε στην δεύτερη ευκαιρία μας. Ήμασταν όπως έπρεπε για να μπορέσουμε να πάρουμε σκορ πρόκρισης».

Για τα όσα έγιναν την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Έπρεπε να αντιδράσουμε μετά από αυτό που έγινε την Κυριακή, έπρεπε να δείξουμε ότι αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό μας αδικεί και έπρεπε να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι δίκαια βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμαστε».

Για την προσήλωση που δείχνει ο ΠΑΟΚ: «Το σημαντικό είναι να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε μπροστά μας τώρα το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα και όπως είπα πρέπει να δείξουμε σε όλους ότι δίκαια είμαστε εκεί που είμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ