Λάρισα : «Σεβόμαστε την Ιστορία της ΑΕΚ, αλλά πιο πολύ τη δική μας»

Σε συνέχεια της ανταλλαγής ανακοινώσεων μεταξύ ΑΕΚ και Λάρισας, η ΠΑΕ ΑΕΛ απάντησε στην ΑΕΚ για το θέμα που έχει δημιουργηθεί για τη διενέργεια ελέγχου ντόπινγκ στον αυριανό ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων.


Λάρισα : «Σεβόμαστε την Ιστορία της ΑΕΚ, αλλά πιο πολύ τη δική μας» | to10.gr

Όλα ξεκίνησαν από το αίτημα-προτροπή της Λάρισας για έλεγχο ντόπινγκ σε τέσσερις παίκτες από Λάρισα και ΑΕΚ, για τον επερχόμενο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας, για να έρθει άμεσα η απάντηση από τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτο, για έλλειψη σεβασμού στην ΑΕΚ.

Διαβάστε εδώ την απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, μέσα από το επίσημο site της:

«Επειδή η ΑΕΛ δεν έχει κανέναν λόγο να μην απαντάει με επίσημο τρόπο σε οποιαδήποτε παρατήρηση την αφορά, θέλουμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε την Ιστορία της ΑΕΚ, αληθινά χαιρόμαστε για την Ευρωπαϊκή της πορεία και αληθινά στενοχωρηθήκαμε που αποκλείστηκε από την Δυναμό Κιέβου, αλλά πιο πολύ σεβόμαστε τη δική μας Ιστορία, την οποία θέλουμε να είναι γεμάτη επιτυχίες και τίτλους και την οποία θέλουμε να συνεχίσουμε και στο άμεσο παρόν και στο μέλλον. Μας κάνει εντύπωση γιατί σε αυτό το απόλυτα νόμιμο αίτημα μας υπήρξε αυτή η αντίδραση από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ. Το θέμα για μας θεωρείται λήξαν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο