Μεγάλη πρόκριση για την Προοδευτική με επική ανατροπή επί του Εθνικού!

Μεγάλη πρόκριση για την Προοδευτική με επική ανατροπή επί του Εθνικού!

Η Προοδευτική επέστρεψε από την... κόλαση στην κανονική διάρκεια του ματς με τον Εθνικό (2-2), το οδήγησε στα πέναλτι, εκεί επικράτησε με 6-4 και πήρε την πρόκριση στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου.

Η Προοδευτική ευτύχισε να πανηγυρίσει την πρόκριση της στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας του Εθνικού με 6-4 στα πέναλτι στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων. Οι Κορυδαλλιώτες χρειάστηκε να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 για να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση και κατ’ επέκταση στα πέναλτι.

Ο Εθνικός προηγήθηκε στο 24’ με γκολ του Λούγκου, ενώ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ο Στάμος. Ωστόσο, στο 56′ ο ίδιος διόρθωσε το λάθος του, κάνοντας το 2-0.

Η ομάδα του Κορυδαλλού στην πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι, η οποία ήρθε στο 65′, μείωσε σε 2-1 με τον Μεγαρίτη, ενώ στο 77’ ο Νομικός έφερε το ματς στα ίσια, κάνοντας το 2-2. Στην παράταση δεν κατάφερε καμία από τις δύο ομάδες να βρει δίχτυα, με αποτέλεσμα η πρόκριση να κριθεί στα πέναλτι.

Εκεί, ο Εθνικός ξεκίνησε ιδανικά, με τον Μπαντίκο να αποκρούει την εκτέλεση του Βοσνακίδη, όμως στη συνέχεια ο Χαλκίδης μπλόκαρε την εκτέλεση του Διάγκο. Ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής απέκρουσε και την εκτέλεση του Πανάκη και ο Παλάτσιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο τελευταίο πέναλτι, στέλνοντας έτσι την ομάδα του στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου.

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, ο Διαγόρας πήρε την πρόκριση απέναντι στον Άρη Σούδας, επικρατώντας 1-0, με τον Ρουγκάλα να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ με buzzer beater στο 90ο λεπτό του ματς.

Αναλυτικά η τρίτη φάση του Κυπέλλου:

Σάββατο 25/9

Εθνικός –Προοδευτική 4-6 (πέναλτι) 2-2 (κ.δ. και παρ.)

Άρης Σούδας-Διαγόρας Ρόδου 0-1

Κυριακή 26/9 – 16:00

Ιεράπετρα-Καλαμάτα (15:00)

ΠΑΟ Ρουφ-Εργοτέλης

Νέα Αρτάκη-Κηφισιά

Γιούχας-Άγιος Νικόλαος

Ηλιούπολη-Αστέρας Βλαχιώτη

Διαγόρας Βραχνέικων-Παναχαϊκή

Αχέρων Καναλακίου-Ολυμπιακός Βόλου

Εδεσσαϊκός-Κοζάνη

Λευκίμμη-Απόλλων Πόντου

Ποσειδών Μηχανιώνας-Λεβαδειακός

Καραϊσκάκης-Ξάνθη

Απόλλων Λάρισας-ΑΕΛ

Πιερικός-Τρίγλια

Θησέας Αγριάς-Πανσερραϊ8κός

ΠΟ Φήκης-Νίκη Βόλου

Παναγρινιακός-Τρίκαλα

Βέροια-Αναγέννηση Καρδίας

Εθνικός Σοχού-ΑΟ Υπάτου

Θεσπρωτός-Αλμωπός Αριδαίας

Καλλιθέα-Επισκοπή

Αιγάλεω-Κισσαμικός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ