Κοινό αίτημα Παναθηναϊκού και Ατρομήτου – Καλύπτουν τα έξοδα για VAR στον αγώνα Κυπέλλου

Κοινό αίτημα Παναθηναϊκού και Ατρομήτου – Καλύπτουν τα έξοδα για VAR στον αγώνα Κυπέλλου

Παναθηναϊκός και Ατρόμητος κατέθεσαν κοινό αίτημα στην ΕΠΟ προκειμένου να υπάρξει VAR στο αυριανό ματς Κυπέλλου, καλύπτοντας εκείνοι τα έξοδα. Θετική αναμένεται η απάντηση της Ομοσπονδίας βάσει... δεδικασμένου.

Η 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκινά σήμερα, με το σημαντικότερο παιχνίδι αυτής να διεξάγεται αύριο στο Περιστέρι μεταξύ του Ατρόμητου και του Παναθηναϊκού.

Βάσει καταστατικού δεν προβλέπεται να είναι υποχρεωτική η χρήση VAR στα παιχνίδια του Κυπέλλου νωρίτερα από τους δύο ημιτελικούς και φυσικά από τον τελικό της διοργάνωσης, εκτός αν δύο ομάδες συμφωνήσουν μεταξύ τους πως τους είναι απαραίτητο.

Αυτό συμφώνησαν Ατρόμητος και Παναθηναϊκός εν όψει του αυριανού αγώνα τους. Οι δύο σύλλογοι έκαναν κοινό αίτημα στην ΕΠΟ προκειμένου να υπάρχει η βοήθεια της τεχνολογίας, ώστε να αποφευχθούν πιθανά διαιτητικά λάθη που μπορεί να κρίνουν την πρόκριση, σε έναν αγώνα που είναι μονός.

Οι δύο ΠΑΕ συμφώνησαν να ζητήσουν VAR και να καλύψουν από κοινού το κόστος ώστε να… έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Είναι η δεύτερη φορά που δύο ομάδες συμφωνούν από κοινού να υπάρχει VAR σε ματς Κυπέλλου νωρίτερα των ημιτελικών. Το ίδιο είχε συμβεί και πριν από δύο χρόνια στον προημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, με την ΕΠΟ να κάνει δεκτό το αίτημα, κάτι που αναμένεται να γίνει και τώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ