Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (Pic)

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (Pic)

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η ώρα για το πρώτο κρίσιμο ματς του Παναθηναϊκού στη σεζόν έφτασε. Οι «πράσινοι» φιλοξενούνται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι σε νοκ άουτ αναμέτρηση για τους «32» του Κυπέλλου Ελλάδος και δεν έχουν περιθώριο για τίποτα άλλο από τη νίκη που θα αποτελέσει και το πρώτο του διπλό στη σεζόν.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με τον Σέρβο τεχνικό να παίρνει 22 παίκτες στην αποστολή.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού: 

«Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (27/10, 19:00). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο και τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ