ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

 Ο Παναθηναϊκός έρχεται από ήττα (1-2) στην Τρίπολη, από τον Αστέρα, επιβεβαιώνοντας σε ένα ακόμη παιχνίδι ότι μακριά από το γήπεδό του όλα μοιάζουν πιο δύσκολα. Καλή εμφάνιση στην επανάληψη για τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς, όμως η ισοφάριση δεν ήρθε ποτέ. Ξανά δίχτυα για τον Καρλίτος (έξι γκολ στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες). Το «τριφύλλι» αυτή τη φορά ταξιδεύει στο Περιστέρι, για να κοντραριστεί για το θεσμό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Η ομάδα από το Περιστέρι δεν έχει φτάσει σε νίκη στο πρωτάθλημα, διατηρώντας ρεκόρ 0-2-5, με πιο πρόσφατη την εντός έδρας απώλεια (0-2) από τον Ιωνικό. Καλή εμφάνιση για τους παίκτες του Παράσχου, όμως ο αντίπαλος βρήκε δύο γκολ και έτσι έφυγε με τη νίκη.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 19:00 της Τετάρτης για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πρόκειται για ματς νοκ άουτ, κάτι το οποίο σημαίνει ότι η πρόκριση θα κριθεί στο 90λεπτο, με τους «πράσινους» να θέλουν τη νίκη έτσι ώστε να συνεχίσουν την πορεία τους στην εν λόγω διοργάνωση, αλλά και να ανέβουν ψυχολογικά.

Την αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Παράσχος μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης στελεχώνουν οι:

Γιαννιώτης, Μανδάς, Γκαλβάο, Βασιλαντωνόπουλος, Αθανασίου, Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Καρτάλης, Σάλομον, Μπεντινέλι, Πισάνο, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με τον Σέρβο τεχνικό να παίρνει 22 παίκτες στην αποστολή.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Γιοβάνοβιτς «Πονάει η ήττα, θα λυθεί το πρόβλημα στα εκτός έδρας»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για την ήττα από τον Αστέρα και τόνισε ότι θα λυθεί σύντομα το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Πράσινοι στα εκτός έδρας.

Ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι, μια ακόμα ήττα για τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι ηττήθηκαν στην Τρίπολη από τον Αστέρα με 1-2 για την 7η αγωνιστική της Superleague, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να στέκεται στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε μετά την ήττα στην Τρίπολη:

«Δεν ήμασταν κακοί στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα. Ελέγξαμε το ματς από την αρχή μέχρι το τέλος, είχαμε κατοχή και προηγηθήκαμε, είχαμε την πρωτοβουλία σε όλο το ματς. Δεν είχαμε την κυκλοφορία στο τελευταίο τρίτο που θα μας έδινε κάτι παραπάνω, δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις, κάναμε λάθη στα δύο γκολ. Ουσιαστικά κερδίσαμε τον εαυτό μας, χωρίς να θέλω να μειώσω τη νίκη του Αστέρα.

Κάναμε αρκετά σοβαρά λάθη. Όταν μία ομάδα έχει το σκορ υπέρ της γυρίζει περισσότερο πίσω, έπρεπε να βρούμε επιθετικές επιλογές που δεν είναι εύκολες όταν ο αντίπαλος αμύνεται με πολύς παίκτες. Όταν έχουμε μείνει πίσω δεν έχουμε καταφέρει να το ανατρέψουμε, όχι γιατί δεν προσπαθήσαμε.

Η ήττα πονάει, δεν μπορώ να έχω παράπονο από τη διάθεση των παικτών, προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά μας έλειπε περισσότερο η ταχύτητα στο τελείωμα των επιθέσεων. Ανασταλτικά δεν κινδυνεύαμε από τον Αστέρα. Μπορεί να μας εμπνέει λίγο παραπάνω η έδρα μας, κάτι που είναι φυσιολογικό, αλλά αγωνιζόμαστε σε όλα τα ματς με το ίδιο σκεπτικό. Είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα».

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ