Παναχαϊκή – Παναιτωλικός 1-2 – Δυσκολεύτηκε αλλά πήρε την πρόκριση ο Παναιτωλικός

Παναχαϊκή – Παναιτωλικός 1-2 – Δυσκολεύτηκε αλλά πήρε την πρόκριση ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός έχοντας ως «χρυσή» αλλαγή τον Νίκο Βέργο κατάφερε να επικρατήσει της Παναχαϊκής με σκορ 2-1 και να πάρει την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το γκολ του Νίκου Βέργου, που πέρασε ως αλλαγή, στο 75ο λεπτό έδωσε τη νίκη στον Παναιτωλικό που επικράτησε της Παναχαϊκής με σκορ 2-1 στην Πάτρα και πήρε την πρόκριση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου παρότι δυσκολεύθηκε από τους γηπεδούχους και ισοφαρίστηκε με την εκκίνηση του δεύτερου μέρους, μπόρεσε να βρει τις απαραίτητες λύσεις και να πάρει αυτό που έψαχνε.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Μανώλης Παπαχρονόπουλος έφερε το ματς στα ίσα για την Παναχαϊκή, δίνοντας παράλληλα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Ο Γιάννης Αναστασίου έκανε κάποιες αλλαγές στα μέσα του ημιχρόνου και μία από αυτές τον δικαίωσε πανηγυρικά. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Βέργος στο 74′ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα διαμορφώνοντας το 1-2 δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι Αγρινιώτες κατάφεραν να κρατήσουν στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης και έτσι με το τελικό 1-2 να πάρουν πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αθανασόπουλος, Μπελεζάκης, Στασινόπουλος (80′ Στασινόπουλος), Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Τεγούσης, Παπαχρονόπουλος (50′ Κωνσταντακόπουλος), Καρακλάγιτς, Αλεξόπουλος, Χαντί (79′ Κυβελίδης), Στεργίδης (74′ Μπουρλάκης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ροντρίγκεζ, Στ. Μπελεβώνης(70′ Βέργος), Μπακαδήμας (59′ Βργκοτς, 69′ Μαλής), Τσιγγαράς, Καρέλης (90′ Χρ. Μπελεβώνης), Αποστολάκης (59′ Λούι), Μόρσεϊ, Φλόρες, Κορνέλιους, Αντούνες, Ντουάρτε,.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ