Αχερών Καλανακίου – ΟΦΗ 0-1 – Έκανε το καθήκον του

Αχερών Καλανακίου – ΟΦΗ 0-1 – Έκανε το καθήκον του

Ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του Αχερών Καλανακίου και πήρε την πρόκριση για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλαδας. Το γκολ για τους «Κρητικούς» ο Κατάνιος με εύστοχη εκτέλεση στο 25ο λεπτό.

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 του Αχερών Καλανακίου σε ματς που διεξήχθη στην Πρέβεζα και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Το τέρμα που χώρισε τις δύο ομάδες πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Καστάνιος, με την ομάδα του Νίκου Νιόπλια να μην εντυπωσιάζει με την απόδοση της, αλλά να παίρνει το ζητούμενο που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο ΟΦΗ απέκτησε το προβάδισμα στο σκορ στο 25ο λεπτό. Ο Καμάου κέρδισε πέναλτι, του οποίου την εκτέλεση ανέλαβε ο Καστάνιος. Ο Ολλανδός επιθετικός ήταν εύστοχος και έγραψε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κρητικοί διαχειρίστηκαν το παιχνίδι, ενώ στο 67′ είχαν ευκαιρία με σουτ του Γρίβα, με την μπάλα ωστόσο να περνάει άουτ. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, με τους «Κρητικούς» να παίρνουν την νίκη-πρόκριση.

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ: Βλάχος, Κωνσταντίνου, Θεοδωράκης (37′ Ντατίδης), Καππιάς, Παπανίκου, Ζδραβός, Φράγκος, Πότσης, Γεωργίου, Βέρμπης, Τσαούσης.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς (46′ Μεγιάδο), Ναμπί, Γκαγιέγκος (46′ Λυμπεράκης), Καμάου, Καστάνιος, Φαν Ντάινεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ