Παναθηναϊκός – Στρέφει το βλέμμα στο Κύπελλο

Παναθηναϊκός – Στρέφει το βλέμμα στο Κύπελλο

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και τώρα στρέφει το βλέμμα του στην αναμέτρηση του Κυπέλου με τον Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τις νίκες που χρειάζονταν επί της Λαμίας και του Παναιτωλικού για το πρωτάθλημα, παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα και πλέον στρέφεται στο αυριανό παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Βόλο στη Λεωφόρο.

Τα κέρδη ήταν σημαντικά για την ομάδα του τριφυλλιού στις αναμετρήσεις του πρώτα αθλήματος, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άνοιξε το ροτέισον και αποκόμισε θετικά στοιχεία από κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν είχαν πείσει με την απόδοσή τους.

Ο Φεντερίκο Μακέντα επέστρεψε δυναμικά μετά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στον αστράγαλο, καθώς στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει πετύχει τρία γκολ και έχει μοιράσει μία ασίστ. Ακόμα ο Μαουρίσιο, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και στις δύο αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, έχοντας μία ουσιαστική παρουσία βοηθώντας τον Παναθηναϊκό να φτάσει στις νίκες.

Σίγουρα, σημαντική συμβολή είχε και ο Λούκας Βιγιαφάνες, ο οποίος με την ποιότητα που διαθέτει πραγματοποίησε δύο εξαιρετικά παιχνίδια απέναντι στη Λαμία με τον Παναιτωλικό.

Πλέον, από χθες ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Kυπέλλου με τον Βόλο την Τετάρτη (19:00) στη Λεωφόρο. Το τριφύλλι είδη από τον αυριανό αγώνα θέλει να βάλει τις βάσεις ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι του κυπέλλου. Επιπλέον και ο Ρούμπεν Πέρεθ που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία αναμένεται να τεθεί σήμερα ξανά στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ