Κηφισιά – Εκτός οι Καραγκούνης και Φελίπε ενόψει ΑΕΚ

Κηφισιά – Εκτός οι Καραγκούνης και Φελίπε ενόψει ΑΕΚ

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Νίκος Κούστας, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας ενόψει του ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος, με τους Καραγκούνη και Φελίπε να βρίσκονται εκτός.

Η Κηφισιά είναι έτοιμη για την αυριανή (1/12, 20:15) αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, για το Κύπελλο Ελλάδος, με τον Νίκο Κούστα να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας.

Εκτός τέθηκαν οι Θανάσης Καραγκούνης και Φελίπε, με τον δεύτερο να έχει υποστεί διάστρεμμα κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ενισχύσουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους.

Η αποστολή της Κηφισιάς:

Μιχελής, Κολοβούρης, Αντωνόπουλος, Εσλέρ, Αρτυματάς, Σωτηράκος, Μκρτσιάν, Παυλάκης, Τόλιος, Σμπώκος, Παπαγγελής, Γκότοβος, Πριόνας, Παπασάββας, Πρίτσας, Ντοριβάλ, Αγγελόπουλος, Τζέλης, Οικονομίδης, Κρητικός, Τεττέι, Γιαννιτσάνης, Καλλέργης.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο επικείμενο ματς με την Ένωση, τονίζοντας πως οι παίκτες του έχουν δουλέψει πολύ καλά και δείχνουν πως είναι έτοιμοι για αυτήν την πρόκληση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε για μία τόσο απαιτητική αναμέτρηση, τα παιδιά δούλεψαν πολύ καλά και έδειξαν έτοιμα.

Το μέγεθος της ΑΕΚ δίνει από μόνο του έξτρα κίνητρο σε όλους μας, όπως επίσης το γεγονός πως η ομάδα μας θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε έναν αγώνα τόσο υψηλών απαιτήσεων.

Από μέρους μας, θα μπούμε στο γήπεδο με τη νοοτροπία που έχουμε σε κάθε αγώνα: θα παίξουμε με πάθος και αποφασιστικότητα, για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ