Χωρίς Κουέστα κόντρα στον ΟΦΗ ο Άρης

Χωρίς Κουέστα κόντρα στον ΟΦΗ ο Άρης

Ο Ισπανός τερματοφύλακας αντιμετωπίζει πρόβλημα στην πλάτη και ο Άκης Μάντζιος δεν τον πήρε στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ (01/12, 17:00), για το οποίο δεν υπολογίζεται ο Χουλιάν Κουέστα. Ο Ισπανός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στην πλάτη και και ο Έλληνας τεχνικός προτίμησε να τον προφυλάξει ενόψει συνέχειας.

Η ενημέρωση του Άρη:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ο.Φ.Η. (01/12), στο πλαίσιο της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (1η Αγωνιστική).

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Denis Cesar De Matos, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Lucas Sasha, Brabec, Fabiano Leismann, Mancini, Ndiaye, Jeggo, Matilla, Benalouane, Sundgren, Ganea, Lumor Agbenyenu, Μάνος, Μαρμαρίδης, Σαλιάρης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ