Ο Ολυμπιακός Β’, ο Σεμέδο και τα πλάνα του Μαρτίνς για τον Λεβαδειακό

Ο Ολυμπιακός Β’, ο Σεμέδο και τα πλάνα του Μαρτίνς για τον Λεβαδειακό

Με 11 παίκτες από τον Ολυμπιακό Β’ στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός – Η επανεμφάνιση του Ρούμπεν Σεμέδο και τα πλάνα του Μαρτίνς για τον αγώνα του Κυπέλλου.

Με πολλές αλλαγές και τον Σεμέδο στη βασική του 11άδα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία (1/12, 17:00), για το Κύπελλο.

Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την ομάδα της Λιβαδειάς στο πρώτο από τα δύο ματς της φάσης των «16», με τον Πέδρο Μαρτίνς να παίρνει στην αποστολή αρκετούς παίκτες από τον Ολυμπιακό Β’, αλλά και τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος επιστρέφει στη δράση μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες.

Ο Ιβηρας κεντρικός αμυντικός, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει στον Ρέντη και έκανε κανονικά προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, μπήκε σε αποστολή για πρώτη φορά μετά τον επαναληπτικό με την Λουντογκόρετς, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ένα ματς, το οποίο είχε πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου.

Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ μάλιστα όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στη βασική 11άδα των Πειραιωτών στην αυριανή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, με τον 27χρονο αμυντικό να μετράει πλέον αντίστροφα για την επανεμφάνισή του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και θα του δώσει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Λεβαδειακό, με στόχο ο θηριώδης στόπερ των Πειραιωτών να βρει ρυθμό και να είναι διαθέσιμος για τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τον Κρίστινσον μπροστά από την εστία και τους Ανδρούτσο, Σεμέδο, Μάρκοβιτς και Αποστολόπουλο στην άμυνα.

Οι Σουρλής και Κούντε θα είναι όπως όλα δείχνουν οι δύο στα χαφ, με τους Βρουσάι και Λόπες να έχουν επίσης «κλειδώσει» θέσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή των Πειραιωτών. Οι άλλες δύο θέσεις παίζονται ανάμεσα στους Ονιεκούρου, Μαρίνο, Τικίνιο και Μπα.

Είναι πιθανό ο Λόπες να παίξει πίσω από τον επιθετικό, με τον Βρουσάι στο ένα άκρο και τον Ονιεκούρου ή τον Μαρίνο στο άλλο. Ανοιχτή είναι επίσης και η θέση στην κορυφή της επίθεσης, με τον Τικίνιο να έχει σαφώς περισσότερες πιθανότητες, αλλά τον Αλγκασίμ Μπα να διεκδικεί επίσης θέση στην 11άδα.

Υπάρχει το ενδεχόμενο επίσης ο Μαρτίνς να χρησιμοποιήσει μαζί τον Τικίνιο με τον Μπα, με τον Λόπες σε αυτή την περίπτωση να παίρνει θέση στα άκρα.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Νίκολιτς, Μπαγκαλιάνης, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος, Κίτσος, Σουρλής, Κωστή, Ξενιτίδης, Κούντε, Μπουχαλάκης, Ονιεκουρού, Λόπες, Μαρίνος, Βρουσάι, A. Μπα, Τικίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε μαζί του αρκετούς ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό Β’, ενώ άφησε εκτός αποστολής για να πάρουν… ανάσες πολλούς από τους λεγόμενους βασικούς.

Παίκτες όπως είναι οι Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Μπα, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας και Ελ Αραμπί, ενώ εκτός έμειναν επίσης οι Βαλμπουενά και Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Γάλλος έπαιξε ως αλλαγή στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Βόλο και πέτυχε την γκολάρα που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Πειραιά, ενώ ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε βρεθεί στην αρχική 11άδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ