Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για το ματς με τον Βόλο

Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για το ματς με τον Βόλο

Τα πλάνα του κόουτς του Παναθηναϊκού για το σημερινό ματς Κυπέλλου.

Ωρα… Κυπέλλου για τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να φιλοξενεί (19:00) στη Λεωφόρο τον Βόλο για τη φάση των «16» του θεσμού.

Λίγες μέρες πριν το ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, οι πράσινοι θέλουν να κάνουν το πρώτο, αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να… φρεσκάρει την ενδεκάδα κόντρα στους Βολιώτες, προχωρώντας σε κάποιες αλλαγές προσώπων, σε σχέση με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Σωκράτης Διούδης αναμένεται να επιστρέψει στα «πράσινα» γκολπόστ, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να παίρνει τη θέση του  Αλμπέρτο Μπρινιόλι, για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες.

Στο δεξιό άκρο της άμυνας ο Φακούντο Σάντσες έχει πολλές πιθανότητες για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Κώτσιρα, ενώ οι Φραν Βέλεθ, Ζβόνιμιρ Σάρλια και Χουάνκαρ θα πάρουν ξανά φανέλες βασικών.

Στον χώρο του κέντρου, επιστρέφει ο Ρούμπεν Πέρεθ, έχοντας ως παρτενέρ τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ενώ ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα βρίσκεται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο της ομάδας, τον Φεντερίκο Μακέντα.

Στις πτέρυγες της επίθεσης, θα ξεκινήσει βασικός ο Χατζηγιοβάνης, αντί του Ματέους Βιτάλ, με τον Αϊτόρ να παραμένει στο δεξιό άκρο.

Θυμίζουμε, πως εκτός έμειναν οι οι Καρλίτος Λόπεθ, Ραμόν Λούντκβιστ, ενώ στην πράσινη αποστολή βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ