ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο Λεβαδειακός παραμένει αήττητος στα τέσσερα φετινά ματς στη Σούπερ Λιγκ 2 (2-2-0) ενώ στην πρόσφατη αναμέτρηση με αντίπαλο την Ιεράπετρα επικράτησε με 3-1. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος είχε αποκλείσει τον Αστέρα Τρίπολης (1-0).

Ο Ολυμπιακός, μετά το τρίποντο-πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε (1-0) στο 90ο λεπτό του αγώνα, έφτασε σε μια ακόμη νίκη στα τελευταία λεπτά, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Βόλο (2-1). Με τέρμα του Βαλμπουενά στις καθυστερήσεις του αγώνα, το σύνολο του Μαρτίνς έφτασε στην 9 η φετινή νίκη του σε 11 αγώνες στη Σούπερ Λιγκ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Νίκολιτς, Μπαγκαλιάνης, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος, Κίτσος, Σουρλής, Κωστή, Ξενιτίδης, Κούντε, Μπουχαλάκης, Ονιεκουρού, Λόπες, Μαρίνος, Βρουσάι, A. Μπα, Τικίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε μαζί του αρκετούς ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό Β’, ενώ άφησε εκτός αποστολής για να πάρουν… ανάσες πολλούς από τους λεγόμενους βασικούς.

Παίκτες όπως είναι οι Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Μπα, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας και Ελ Αραμπί, ενώ εκτός έμειναν επίσης οι Βαλμπουενά και Γκάρι Ροντρίγκες.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 της Τετάρτης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς «Δεν τα παρατήσαμε»

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του, οι οποίοι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός, δεν τα παράτησαν όταν έγινε το 1-1 και στο τέλος δικαιώθηκαν για την επιμονή τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τον Ρέαμπτσιουκ και την αντοχή του αλλά και την προσφορά του: «Από τότε που τον επιλέξαμε γνωρίζαμε πως πρόκειται για παίκτη με θέληση, τεράστια αντοχή και μεγάλη θέληση για δουλειά. Ξέραμε πως ήθελε δουλειά για μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός αλλά τον είχαμε παρακολουθήσει από την Πορτογαλία. Τον παρακολουθούσαμε χρόνια στην Πορτογαλία. Όταν τον διαλέξαμε ξέραμε την εξέλιξή του και ότι θα είχε εξέλιξη. Δεν είναι έκπληξη η πορεία του».

Τις καθυστερήσεις του Βόλου: «Αυτό πραγματικά δεν το περίμενα από τον Βόλο. Έδειξε πως δεν ήθελε να παίξει και προκαλούσε συνεχώς διακοπές. Ο ωφέλιμος χρόνος ήταν 55 λεπτά. Όταν μία ομάδα δεν θέλει να παίξει δεν θέλει να παίξει. Δεν έχει να κάνει με τον διαιτητή αλλά την ομάδα».

Τον χαρακτήρα που έδειξε ο Ολυμπιακός, σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι: «Ναι πραγματικά ποτέ δεν τα παρατάει. Έχουμε ποιότητα. Έχουμε εμπειρία. Σήμερα ήταν από τις βραδιές που δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης κοντά στη λήξη και έπρεπε να συνεχίσουμε. Αποδεικνύεται πως είμαστε μία ομάδα που δεν τα παρατάμε και συνεχίζουμε μέχρι το τέλος».

Το εάν αυτή η εβδομάδα ήταν η πιο αγχωτική στον Ολυμπιακό, αλλά και με καλά αποτελέσματα: «Πραγματικά ήταν μία εβδομάδα με τρία καλά αποτελέσματα. Όχι δεν είναι η πιο αγχωτική. Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια προγράμματα που μετέχει σε διοργανώσεις. Δεν θα παραπονεθώ ποτέ για δύσκολα παιχνίδια. Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη. Πρέπει να παραδεχθούμε πως από τα συνεχόμενα παιχνίδια βγαίνει κούραση για τους παίκτες. Όμως πρέπει να είμαστε συνηθισμένοι να το αντιμετωπίζουμε».

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ