ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες ύστερα από τρεις αγωνιστικές, φτάνοντας στο πρώτο φετινό διπλό του, στη Λαμία (3-1) και συνέχισε με μία ακόμη νίκη, την Κυριακή, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (2-0). Ο Φεντερίκο Μακέντα σημείωσε και τα δύο τέρματα του «Τριφυλλιού» στην αναμέτρηση, οδηγώντας το σύνολο του Γιοβάνοβιτς σε πολύ κρίσιμη νίκη, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, για τη Σούπερ Λιγκ.

Ο Βόλος αγνοεί το τρίποντο στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια (0-2-4) με τελευταία ήττα να έρχεται από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακός (1-2) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Σημαντικά τα ανασταλτικά ζητήματα της ομάδας του Βόλου, η οποία μετά το… μαγικό ξεκίνημα στη σεζόν, έχει πλέον βυθιστεί στην 8η θέση στο πρωτάθλημα, με επίδοση (4-2-5). Αυτή τη φορά αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, στο Κύπελλο, με τη ρεβάνς να διεξάγεται στα τέλη του μήνα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να… φρεσκάρει την ενδεκάδα κόντρα στους Βολιώτες, προχωρώντας σε κάποιες αλλαγές προσώπων, σε σχέση με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Σωκράτης Διούδης αναμένεται να επιστρέψει στα «πράσινα» γκολπόστ, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να παίρνει τη θέση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες.

Στο δεξιό άκρο της άμυνας ο Φακούντο Σάντσες έχει πολλές πιθανότητες για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Κώτσιρα, ενώ οι Φραν Βέλεθ, Ζβόνιμιρ Σάρλια και Χουάνκαρ θα πάρουν ξανά φανέλες βασικών.

Στον χώρο του κέντρου, επιστρέφει ο Ρούμπεν Πέρεθ, έχοντας ως παρτενέρ τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ενώ ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα βρίσκεται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο της ομάδας, τον Φεντερίκο Μακέντα.

Στις πτέρυγες της επίθεσης, θα ξεκινήσει βασικός ο Χατζηγιοβάνης, αντί του Ματέους Βιτάλ, με τον Αϊτόρ να παραμένει στο δεξιό άκρο.

Θυμίζουμε, πως εκτός έμειναν οι οι Καρλίτος Λόπεθ, Ραμόν Λούντκβιστ, ενώ στην πράσινη αποστολή βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Βόλο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 της Τετάρτης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming | Γιοβάνοβιτς «Χαίρομαι για τα παιδιά, αξίζαμε τη νίκη»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμεινε χαρούμενος με τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ τόνισε πόσο δύσκολο πράγμα είναι η διαχείριση του ρόστερ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χαίρομαι για τα παιδιά, είχαμε αρκετές αλλαγές και τα παιδιά που δεν είχαν παίξει έδειξαν καλά πράγματα. Παρά τις αλλαγές δεν χάσαμε την ουσία, παίξαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη. Η διαχείριση ενός ρόστερ είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Για εμένα είναι σημαντικό ότι όλοι δουλεύουν πάρα πολύ και βρίσκονται πάντα σε καλή κατάσταση, οι επιλογές είναι δικές μου και είναι μόνο 11. Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια την Τετάρτη και την Κυριακή και η βοήθεια των παιδιών που δεν είχαν πολλά λεπτά είναι σημαντική».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ