Τα μάτια του Μαρτίνς στον «Φελαϊνί» της Λιβαδειάς… (vids)

Τα μάτια του Μαρτίνς στον «Φελαϊνί» της Λιβαδειάς… (vids)

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στραμμένο το βλέμμα του στον πιο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Το όνομά του ενεπλάκη με μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Μεταγραφή που λέγεται ότι ήταν τελειωμένη, ωστόσο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να την «παγώσει». Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, αλλά συμφωνία δεν προέκυψε. Η διαφορά ήταν οικονομική. Και κάπως έτσι ο πιθανότατα πιο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού, Γιώργος Νίκας, συνεχίζει για μια ακόμη σεζόν στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε και βρέθηκε με εντυπωσιακό τρόπο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο «Φελαϊνί» της Λιβαδειάς, ένας ποδοσφαιριστής που στα 22 του χρόνια αποτελεί βασικό κομμάτι της προσπάθειας των Βοιωτών να επιστρέψουν στη Super League, θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του αντίπαλος με τον Ολυμπιακό. Και πάλι στο Κύπελλο. Οπως στην αναμέτρηση της 27ης Σεπτεμβρίου 2018, όταν είχε αγωνιστεί 45 λεπτά στο 1-0 του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Εκτοτε, κύλησε πολύ νερό στον μύλο των συμμετοχών του. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως σύντομα, ο θηριώδης (1.90 μ.) μέσος της ομάδας του Γιάννη Κομπότη, θα πάρει το τρένο για τα μεγάλα σαλόνια. Καθώς τα σωματικά και τεχνικά του προσόντα δεν είναι από εκείνα που βρίσκεις κάθε μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρόκειται για μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και ξεχωρίζει τόσο για τη σωματοδομή του αλλά και για την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο αφάνα του. Το ματς του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό λοιπόν είναι η μεγάλη ευκαιρία του 22χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που παρακολουθούν τον ποδοσφαιριστή των «πράσινων» εδώ και αρκετό καιρό. Οι ερυθρόλευκοι όπως συνηθίζουν τσεκάρουν πάντα την ελληνική αγορά και ότι καλύτερο κυκλοφορεί τόσο στη Superleague, αλλά και στις υπόλοιπες κατηγορίες. Και ο Νίκας είναι αναμφίβολα μια από τις περιπτώσεις που έχουν τις δυνατότητες και τις ικανότητες να σταθούν στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχουν το μυαλό τους στο να «καθαρίσουν» από σήμερα την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου, αλλά ταυτόχρονα θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στον νεαρό μέσο του Λεβαδειακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκας αποτελεί «προϊόν» του Λεβαδειακού. Ξεκίνησε από την ακαδημία των Βοιωτών και πέρσι σε μια σεζόν που η ομάδα του διεκδίκησε την άνοδο μέχρι την τελευταία αγωνιστική είχε 26 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ. Φέτος είναι αναντικατάστατος στους πράσινους έχοντας ήδη 6 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όπου μετράει ήδη 2 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ