Ταουσιάνης – «Δείξαμε ποιοι είμαστε κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός» (vid)

Ταουσιάνης – «Δείξαμε ποιοι είμαστε κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός» (vid)

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάννης Ταουσιάνης, εξέφρασε την ικανοποίησή μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού (3-2).

Χαρούμενος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, αλλά και από γεγονός πως ο Λεβαδειακός έδειξε το ανάστημά του απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως ο Ολυμπιακός δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Ταουσιάνης, μετά την τεράστια νίκη με 3-2 επί των «Πειραιωτών» στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Βοιωτών:

«Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε με αρκετή ένταση και διάθεση από το πρώτο λεπτό. Είχαμε θέση ως στόχο να ζήσουμε το παιχνίδι και να βγάλουμε πράγματα της ταυτότητάς μας σαν ομάδα και πόσο μπορούμε να τα εφαρμόσουμε απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Είδαμε σε αρκετό βαθμό ότι μπορούμε, υπάρχει αίσθηση ικανοποίησης για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, αλλά και πίστη ότι μπορούμε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει. Το κέρδος είναι πως βγάλαμε την ταυτότητά μας σε αρκετά διαστήματα. Ας μην είμαστε και αχάριστοι, γιατί είχαμε έναν σπουδαίο αντίπαλο απέναντί μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ