Σεμέδο – Το γκολ μετά από 329 μέρες και τα σχόλια των Πορτογάλων (pic, vid)

Σεμέδο – Το γκολ μετά από 329 μέρες και τα σχόλια των Πορτογάλων (pic, vid)

Ο Ρούμπεν Σεμέδο σκόραρε ξανά με τον Ολυμπιακό μετά από 329 ημέρες, κάτι που σχολιάστηκε αρκετά και από τα Μέσα της Πορτογαλίας τα οποία «μιλάνε» συνεχώς για τον κεντρικό αμυντικό των ερυθρόλευκων.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Ρούμπεν Σεμέδο και μάλιστα με γκολ. Μπορεί η έλλειψη ρυθμού να ήταν εμφανής, ωστόσο ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού κατάφερε να βρει δίχτυα στην πρώτη του συμμετοχή μετά από 113 ημέρες.

Ο Πορτογάλος στόπερ αγωνίστηκε βασικός κόντρα στον Λεβαδειακό για την πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «16» του Κυπέλλου και κατάφερε να βρει δίχτυα. Ήταν το πρώτο του γκολ έπειτα από 329 ολόκληρες ημέρες, καθώς η τελευταία φορά που είχε σκοράρει με τα ερυθρόλευκα, ήταν στο εκτός έδρας 4-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στις 6 Ιανουαρίου 2021.

Η είδηση της επιστροφής του Σεμέδο σχολιάστηκε φυσικά και από τα Μέσα της Πορτογαλίας τα οποία συνεχώς «μιλάνε» για την υπόθεση του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού τον οποίον συνδέουν με την Πόρτο.

Η «O Jogo» ήταν ένα από τα Μέσα που έκανε ειδική αναφορά στην περίπτωση του, σχολιάζοντας και το γκολ εκτός από την πρώτη του εμφάνιση μετά από 113 μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ