Κούστας – «Είμαι χαρούμενος για τα παιδιά της Κηφισιάς, το μέλλον μας ανήκει» (vid)

Κούστας – «Είμαι χαρούμενος για τα παιδιά της Κηφισιάς, το μέλλον μας ανήκει» (vid)

Ο Νίκος Κούστας σε δηλώσεις του μετά την ήττα από την ΑΕΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κηφισιά τονίζοντας παράλληλα πως νιώθει ευλογημένος.

Μπορεί η Κηφισιά να γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ (4-0) στο ΟΑΚΑ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων, Νίκος Κούστας μιλώντας μετά το ματς εξέφρασε την χαρά και την υπερηφάνεια που νιώθει για την ομάδα του, ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει και την «Ένωση».

Αναλυτικά όσα είπε o Έλληνας τεχνικός στην κάμερα της Cosmote TV:

«Γνωρίζαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο με πολλή ποιότητα στο ρόστερ. Τα πάντα κρίθηκαν στην ατομική ποιότητα των παικτών και τις προσαρμογές των αντιπάλων σε σχέση με τους δικούς μας, καθώς παίζουν συχνά Κυριακή-Τετάρτη. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν. Όσο άντεξαν οι φυσικές μας ικανότητες η ομάδα παρουσιάστηκε πάρα πολύ καλή.

Είμαι περήφανος για τα παιδιά και νομίζω πως το μέλλον μάς ανήκει. Η ΑΕΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα, έχει έναν εξαιρετικό προπονητή και του εύχομαι τα καλύτερα. Αν τα καταφέρει, που είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει, θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες και για μας τους νέους Έλληνες προπονητές ώστε να κάνουμε πράγματα.

Εμείς μαζεύουμε εμπειρίες, έχουμε και κάποιους έμπειρους παίκτες. Είμαστε για πρώτη φορά σε επαγγελματική κατηγορία, παίζουμε με ιστορικές ομάδες και με την οργάνωση που έχουμε και τη διοίκηση, η ομάδα έχει ένα λαμπρό μέλλον. Είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ