Γέβτιτς – «Χαρούμενος που έπαιξα και ημούν μέσα στα γκολ»

Γέβτιτς – «Χαρούμενος που έπαιξα και ημούν μέσα στα γκολ»

Ο Ντάρκο Γέβτιτς μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Κηφισιάς στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τους «16» του Κυπέλλου (4-0) και εξέφρασε την ικανοποίηση του.

Μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Κηφισιάς στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος (4-0) ο Ντάρκο Γέβτιτς εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον χρόνο συμμετοχής που πήρε, αλλά και για το γεγονός ότι μέσα στις φάσεις των γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το παιχνίδι: «Είμαι χαρούμενος από το αποτέλεσμα. Θέλαμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να μπορούμε να είμαστε σχετικά άνετα και στη ρεβάνς. Όμως θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στον επόμενο αγώνα γιατί… ποτέ δεν ξέρεις. Στο πρώτο ημίχρονο μας έλειπε το τελικό σουτ. Μολις ήρθε το πρώτο γκολ άνοιξε το παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα».

Για το πώς νιώθει ο ίδιος μετά τον τραυματισμό του: «Υπήρξε αυτός ο τραυματισμός. Ανήκει στο παρελθόν. Δεν νιώθω πλέον πόνους. Πλέον δεν πονάω, αλλά χρειάζομαι περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Απόψε είμαι χαρούμενος που έπαιξα περισσότερο λεπτά και είμαι χαρούμενος που ήμουν μέσα στις φάσεις των γκολ. Ένιωσα άνετα. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι για το ματς της Κυριακής. Κι εγώ προσωπικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ