Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος – Το «γρανάζι» στην μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος – Το «γρανάζι» στην μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος απέναντι στον Βόλο πρόσθεσε ακόμη μια γεμάτη εμφάνιση, με τον 20χρονο μέσο του Τριφυλλιού να βρίσκει δίχτυα όντας καταλυτικός για την επικράτηση της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 επί του Βόλου στη Λεωφόρο για το πρώτο παιχνίδι της φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος παίρνοντας έτσι ισχνό προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού. Ένας από τους πρωταγωνιστές της χθεσινής βραδιάς ακούει στο όνομα Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, με τον 20χρονο μέσο να προσθέτει στο ενεργητικό του ακόμη μια μεστή εμφάνιση με το τριφύλλι… αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το πόσο καταλυτικός είναι για την λειτουργεία της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο νεαρός μέσος έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι καθώς ξέχωρα από το δεύτερο τέρμα το οποίο σημείωσε απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας, έκανε πολλά παραπάνω στο χορτάρι τα οποία αποτυπώνονται και στην καρτέλα των στατιστικών του.

  • 90% εύστοχες πάσες
  • 80% κερδισμένες αμυντικές μονομαχίες
  • 75% κερδισμένα τάκλιν (6/8)
  • 71% επιτυχημένες ντρίπλες
  • 1 γκολ

Ο 20χρονος είναι αυτός που με την ταχύτητα του πιέζει του αντιπάλους στήνοντας τους παγίδες, ενώ με την ικανότητα του να τρέχει με την μπάλα στα πόδια καταφέρνει να προκαλεί… πανικό στις αντίπαλες γραμμές.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος της φετινή σεζόν με την φανέλα του Παναθηναϊκού μετρά 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δύο τέρματα έχοντας καταφέρει να μοιράσει και μια ασίστ. Έτσι ο νεαρός χαφ έχει καταφέρει με τα κατορθώματα του να αποτελεί βασική επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη φετινή έκδοση του τριφυλλιού.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ