Άρης – Με Σούντγκρεν αλλά χωρίς Μανσίνι κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Σουηδός αμυντικός επιστρέφει στο βασικό σχήμα της σημερινής εκτός έδρας αναμέτρησης κυπέλλου, ενώ εκτός έμεινε λόγω ενοχλήσεων την τελευταία στιγμή ο Μανσίνι.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν επιστρέφει στην ενδεκάδα του Άρη στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο Σουηδός θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Μάντζιος αποφάσισε να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα και τους Τζέγκο και Γκάμα, στα χαφ και αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, αντίστοιχα. Αντίθετα, νοκ άουτ τέθηκε ο Μανσίνι, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωθε.

Ο προπονητής του Άρη παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Γκάνεα στο αριστερό, ενώ Μπράμπετς και Φαμπιάνο είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Τζέγκο και Σάσα είναι το δίδυμο στα αμυντικά χαφ, ο Ιτούρμπε θα παίξει δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Γκάμα αριστερά και ο Εντιαγέ πίσω από τον Καμαρά, που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Σάκιτς, Ματίγια, Μπεναλουάν, Λούμορ, Λόπεθ, Μάνος, Μαρμαρίδης, Σαλιάρης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από