Άρης – Να «σφραγίσει» την πρόκριση στο Γεντί Κουλέ

Άρης – Να «σφραγίσει» την πρόκριση στο Γεντί Κουλέ

Αποφασισμένος να περάσει στον επόμενο γύρο του κυπέλλου θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό (15.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, έχοντας ως «προίκα» το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (3-1).

Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι ο μεγάλος στόχος του Άρη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όμως, ο δρόμος για να τα καταφέρει περνάει σήμερα (15.00) από το Γεντίκουλε. Ο Άρης έχοντας ως παρακαταθήκη τη νίκη του με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι, θέλει κόντρα στον ΟΦΗ να «σφραγίσει» την πρόκριση του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σε καμία περίπτωση, βέβαια, οι κιτρινόμαυροι δεν θα σταθούν στο αποτέλεσμα του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά θα παραταχθούν για την νίκη. Οι Τζέγκο και Σούντγκρεν επιστρέφουν στην αποστολή, ενώ ο Σουηδός θα πάρει θέση στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Το πιθανότερο είναι ότι και ο Τζέγκο θα είναι ο παρτενέρ του Σάσα στα αμυντικά χαφ, χωρίς, όμως, να μπορεί να αποκλειστεί η παρουσία του Ματίγια.

Ο Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Γκαρσία, ενώ εκτός έμεινε και ο Μπερτόλιο που δεν είναι απόλυτα έτοιμος, μετά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, καθώς και ο Δεληζήσης. Ο Ιτούρμπε αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Γκάμα διεκδικεί τη θέση του Μανσίνι στην αριστερή, ενώ ο Εντιαγέ θα αναλάβει ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τον Καμαρά, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ