Η αλήθεια για Φετφατζίδη – Το συμβόλαιο, η επιθυμία επιστροφής, ο Άρης και ο Παναθηναϊκός

Η αλήθεια για Φετφατζίδη – Το συμβόλαιο, η επιθυμία επιστροφής, ο Άρης και ο Παναθηναϊκός

Το όνομα του Φετφατζίδη είναι και πάλι στην επικαιρότητα και to10.gr καταγράφει όλα τα δεδομένα της ενδεχόμενης επιστροφής του στη χώρα μας.

Ολοένα και περισσότερο αυξάνονται οι φήμες γύρω από τον Γιάννη Φετφατζίδη. Και όπως φαίνεται η αφορμή έρχεται από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και το περιβάλλον του, που έχουν ρίξει γέφυρες επιστροφής στη χώρα μας.

Ο «Φέτφα» έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο στο Κατάρ. 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως παίρνει από την Αλ Κορ και η συμφωνία είναι έως το 2023. Αλλά δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να παραιτηθεί των χρημάτων αυτών προκειμένου να γυρίσει στην Ελλάδα. Με την προτεραιότητά του να είναι η Θεσσαλονίκη.

Πέρασε πολύ ωραίες μέρες στον Άρη ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, δέθηκε με το κλαμπ και τον κόσμο, ήρθε πολύ κοντά με τον Θοδωρή Καρυπίδη. Ο τελευταίος είναι και ο μεγαλύτερος θαυμαστής του. Ποδοσφαιρική… καψούρα του Καρυπίδη είναι ο «Φέτφα». Τον θεωρεί από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές, τον είχε φέρει στον Άρη με δικές του ενέργειες και θα το έκανε και πάλι.

Αλλά δεν παίζει μόνος του. Όσο στον Παναθηναϊκό μαθαίνουν την επιθυμία του Φετφατζίδη να γυρίσει στην Ελλάδα, τόσο τους… ανοίγει η όρεξη. Κρατάει από το παρελθόν αυτό το φλερτ. Από τότε που προπονητής στον Παναθηναϊκό ήταν ο Στραματσόνι και είχε πάρει τηλέφωνο τον Φετφατζίδη λέγοντας του πως τον θέλει στην ομάδα.

Είχε ασχοληθεί μαζί του και ο Δώνης. Έντονα μάλιστα. Τον ήθελε σαν τρελός, αλλά ούτε τη δεύτερη φορά έγινε το deal. Τρίτη και φαρμακερή; Δύσκολο, αλλά όχι απίθανο.

Γιατί ο Παναθηναϊκός πλέον έχει χρήματα να διαθέσει. Και αν ο Γιοβάνοβιτς ζητήσει παίκτη, ο Αλαφούζος θα κάνει τα πάντα για να του τον πάρει.

Λέτε να δούμε «μάχη» Άρη – Παναθηναϊκού; Είναι πολύ πιθανό. Αν τελικά ο Φετφατζίδης λύσει οριστικά το συμβόλαιό του στο Κατάρ, κάτι που μοιάζει ως το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ