«Ρουκέτα» του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ για την κλήρωση του Κυπέλλου

«Ρουκέτα» του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ για την κλήρωση του Κυπέλλου

Χοντρό μπάσιμο από τους Πράσινους για μια διαδικασία που κάθε χρόνο ολοένα και προκαλεί απορίες

«Ρουκέτα» από τον Παναθηναϊκό με θεά στην κλήρωση του κυπέλλου που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τετάρτης. « Με αφορμή την επερχόμενη κλήρωση του Κυπέλλου η θέση μας είναι – και θα εκφραστεί και επίσημα – η διεξαγωγή της να γίνει με ΦΥΣΙΚΗ παρουσία των παραγόντων και όχι ιντερνετικά, ενώ επί της διαδικασίας αυτή να υλοποιηθεί από τα ίδια τα πρόσωπα που θα βρεθούν εκεί και ΟΧΙ από τους εκπροσώπους της ΕΠΟ» λένε οι Πράσινοι.

Και προφανώς εννοούν πολλά περισσότερα. Διότι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει το… χάρισμα με κάθε τι που καταπιάνεται να προκαλεί πολλές φορές απορίες. Θυμίζουμε ότι μόλις πριν από μερικές ημέρες με ανάρτηση του ο Θοδωρής Καρυπίδης είχε ζητήσει από τους παράγοντες της ΕΠΟ να είναι προσεκτικοί.

Όπως και η περσινή κουβέντα που είχε ανοίξει από πλευράς Ολυμπιακού με την πρόβλεψη πως οι Ερυθρόλευκοι θα κληρώνονταν με τους Κιτρινόμαυρους της Θεσσαλονίκης και ο Παναθηναϊκός με τα Γιάννενα. Όπερ και εγένετο.

Ήταν μια κλήρωση που όπως και φέτος έγινε δίχως την φυσική παρουσία παραγόντων των ομάδων που συμμετείχαν στους προημιτελικούς. Και αυτό είναι μια επιπλέον απορία. Διότι όπως επισημαίνουν στη διαρροή τους οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού «Άλλωστε τόσο οι παράγοντες όσο και τα στελέχη των ομάδων «ελέγχονται» σχεδόν καθημερινά, πηγαίνουν κανονικά στα γήπεδα και τις προπονήσεις, επομένως δεν συντρέχει κανένας λόγος «αποκλεισμού» και πριβέ κλήρωσης».

Καταλαβαίνει ο καθένας πως η εμπιστοσύνη έχει πάει περίπατο και μάλιστα πολύ μακριά από το Πάρκο Γουδή. Το γιατί θα πρέπει σαφώς και να προβληματίζει. Στην 8άδα του κυπέλλου πέρα από τους 5, είναι ακόμη η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Παναιτωλικός και η Λαμία. Ομολογουμένως η σχετική διαδικασία αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Πέρσι στην 8αδα πέρα από τους 5+1 (ΠΑΣ Γιάννινα) ήταν ακόμη ο Βόλος που τελικά αντιμετώπισε την ΑΕΚ και η Λαμία που τελικά βρέθηκε απέναντι στον Βόλο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ