ΠΑΟΚ – Εκτός ο Τσόλακ, δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ – Εκτός ο Τσόλακ, δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, με τον Λουτσέσκου να μην υπολογίζει τον Τσόλακ.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ την Τετάρτη (19/1, 19:00) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με στόχο την νίκη, ώστε να ανοίξει το δρόμο για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ δεν θα έχει στην διάθεση του τον Αντόνιο Τσόλακ, καθώς ο Κροάτης επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα έτσι και αυτή τη φορά δεν ανακοίνωσε αποστολή, όμως δεν θα έχει στην διάθεσή του εκτός από τον Τσόλακ και τους μακροχρόνια απόντες, Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: 

Η προετοιμασία της ομάδας για την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας το απόγευμα της Τρίτης (18.01).

Η τελευταία… πρόβα της ομάδας περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις.

O Αντόνιο Τσόλακ έκανε θεραπεία κι ατομικό λόγω των ενοχλήσεων στη μέση και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, όπως και οι Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί που συνέχισαν τα προγράμματά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ