Το «τρελό» σερί του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Το «τρελό» σερί του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό για το πρώτο ματς των προημιτελικών, έχοντας ένα ανεπανάληπτο σερί κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Αγρίνιο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι ερυθρόλευκοι θα κοντραριστούν με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, η οποία προέρχεται από ένα τεράστιο διπλό κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 2-1, σε ένα ζευγάρι όμως που έχουν ξεκάθαρη υπεροχή στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός μετράει 17 σερί νίκες κόντρα στον Παναιτωλικό, με την τελευταία του «απώλεια» να είναι στις 30/08/2014 και το 1-1 στο Αγρίνιο. Ο Ολυμπιακός από τότε, μετράει μόνο νίκες κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου, «τρέχοντας» ένα σερί νικών για 7.5 χρόνια!

Σε αυτό το διάστημα, ο Ολυμπιακός μετράει 17 σερί νίκες κόντρα στον Παναιτωλικό με 48-7 γκολ. Οι ερυθρόλευκοι είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι στα παιχνίδια με την ομάδα του Αγρινίου και θέλουν να το επιβεβαιώσουν και σήμερα, κάνοντας το πρώτο βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός μετράει 7 συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό, έχοντας σκοράρει 26 γκολ, δείγμα της εξαιρετικής παράδοσης που έχει με τη συγκεκριμένη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ