Άρης – Έκπληξη με Μάνο στην Λαμία

Με αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα και τον Έλληνα φορ στην κορυφή παρατάσσει την ομάδα του ο Άκης Μάντζιος στον σημερινό πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου θέλει να κάνει ο Άρης στην σημερινή (21.30) αναμέτρηση με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης. Σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα προχώρησε ο Μάντζιος, με τον Μάνο μεταξύ άλλων, να ξεκινάει στη κορυφή της επίθεσης, τον Τζέγκο να επιστρέφει στην ενδεκάδα και τον Γκαρσία να μένει στον πάγκο.

Ο Έλληνας τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Λούμορ στο αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Σάσα και Τζέγκο θα παίξουν στα αμυντικά χαφ, δεξιά στην μεσαία γραμμή ο Μανσίνι, αριστερά ο Γκάμα και ο Μπερτόλιο πίσω από τον Μάνο που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Ντένις, Γκαρσία, Ιτούρμπε, Εντιαγέ, Σάκιτς, Ματίγια, Δεληζήσης, Λόπεθ, Μαρμαρίδης και Ασλανίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από