Άρης – Βήμα πρόκρισης κόντρα στην Λαμία

Άρης – Βήμα πρόκρισης κόντρα στην Λαμία

Οι κιτρίνομαυροι θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την συμμετοχή τους στην επόμενη φάση του κυπέλλου, στον σημερινό (21.30) πρώτο προημιτελικό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης θέλει να βγάλει αντιδραση μετά τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα με Παναθηναϊκό και Απόλλωνα Σμύρνης και παράλληλα να κάνει βήμα πρόκρισης για την συμμετοχή του στην ημιτελική φάση του κυπέλλου, στο σημερινό (21.30) εντός έδρας παιχνίδι με την Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι ποδοσφαιριστές υποσχέθηκαν στη συνομιλία που είχαν στην προπόνηση της Τρίτης με τον Θόδωρο Καρυπίδη οτι θα δείξουν ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο και ο Άκης Μάντζιος περιμένει να το δεί στη πράξη στο σημερινή αναμέτρηση.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον παίκτη που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, με τους Λόπεθ και Μανσίνι να είναι οι δύο υποψήφιοι. Ακόμα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Εντιαγέ στο βασικό σχήμα, χωρίς, όμως να είναι σίγουρο αν θα αγωνιστεί στα αμυντικά χαφ ή σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Ακόμα θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Τζέγκο, ενώ την αριστερή πλευρά της αμυντικής γραμμής θα καλύψει ο Λούμορ, καθώς ο Γκάνεα έμεινε εκτός αποστολής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ