Σε άλλη χώρα η ΕΠΟ: Ανακοινώθηκε αργία και την Τετάρτη και αυτή όρισε διαιτητές…

Σε άλλη χώρα η ΕΠΟ: Ανακοινώθηκε αργία και την Τετάρτη και αυτή όρισε διαιτητές…

Δεν έχει τελειωμό το «φιάσκο» της ΕΠΟ με το Κύπελλο! Χθες έτρεχε να αναβάλει το ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και σήμερα τρέχει να επιβεβαιώσει πως θα γίνουν τα ματς σε Καραϊσκάκη και Λαμία παρά τα όσα συμβαίνουν στην Αττική!

Το «φιάσκο» της ΕΠΟ με την διεξαγωγή του Κυπέλλου συνεχίζεται και σήμερα. Η ίδια ΕΠΟ που έτρεξε να αναβάλλει το ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ μετά την επιστολή του ΟΑΚΑ τρέχει σήμερα να ανακοινώσει διαιτητές για τα ματς Ολυμπιακός-Παναιτωλικός και Λαμία-Άρης λες και αυτά θα γίνουν σε άλλη χώρα!

Την ώρα που ανακοινώθηκε επίσημα από την Κυβέρνηση πως και αύριο είναι αργία, την ώρα που οι συνθήκες στην Αττική και όχι μόνο είναι τραγικές, την ώρα που κανείς ουσιαστικά δεν μπορεί να μετακινηθεί στη χώρα η ΕΠΟ, αφού «καθάρισε» για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σε μια απόφαση που τους βολεύει και τους δύο, τώρα σφυρίζει αδιάφορα! Η ίδια ΕΠΟ που… ξέχασε πως θα μπορούσε να μεταθέσει για την Πέμπτη το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ αδιαφορεί για τις συνθήκες που επικρατούν γύρω από την διεξαγωγή των άλλων δύο προημιτελικών σε Καραϊσκάκη και Λαμία.

Η ΕΠΟ με κάθε επισημότητα δείχνει ξεκάθαρα πως αντιμετωπίζει με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά στη διοργάνωση της τις ομάδες. Μένει να δούμε βεβαίως μέχρι που θα φτάσει… Όσο για τους ορισμούς;

Τον επαναληπτικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναιτωλικό, η ΚΕΔ όρισε τον διεθνή Μανούχο, με βοηθούς τους Ι.Δημητριάδη, Χριστακόγλου, ενώ 4ος θα είναι ο Αναστασόπουλος και στο VAR οι Γκορτσίλας, Τριανταφύλλου.

Τη ρεβάνς της Λαμίας με τον Άρη θα διευθύνει ο Καραντώνης, με τους Κόλλια, Μωυσιάδη να είναι οι βοηθοί του, ενώ 4ος θα είναι ο Ματσούκας και στο VAR οι Γκάμαρης, Σαμοΐλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ