Παπαϊωάννου: «Δεν έχουμε πρόβλημα να αναβληθεί το ματς με τον Άρη»

Παπαϊωάννου: «Δεν έχουμε πρόβλημα να αναβληθεί το ματς με τον Άρη»

Ο πρόεδρος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε για την ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Άρη, τονίζοντας πως η ομάδα της Φθιώτιδας δεν έχει κανένα η συγκεκριμένη αναμέτρηση να αναβληθεί.

Η «Ελπίδα» έπληξε την χώρα μας την χθεσινή ημέρα, με την πυκνή χιονόπτωση που έπεσε σε αρκετές περιοχές να δημιουργεί αρκετά προβλήματα. Φυσικά και ο χώρος του ποδοσφαίρου δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.

Ήδη οι ρεβάνς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ αλλά και του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό οδηγήθηκαν σε αναβολή, ενώ και η αναμέτρηση ανάμεσα στην Λαμία και το Άρη, μπορεί να είναι προγραμματισμένη για άυριο(26/01,20.00), ωστόσο η ομάδα του Άρη ζήτησε αναβολή της αναμέτρησης, με την ΕΠΟ από την πλευρά της να θέλει να γίνει το ματς.

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε για το ενδεχόμενο αναβολής στην αναμέτρηση με τους κίτρινους, τονίζοντας πως από την μεριά της η ομάδα του δεν είναι αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μόνο στα ορεινά έχει χιόνι, η πόλη δεν έχει τίποτα. Το γήπεδο είναι κανονικά. Δεν ξέρω κάτι, είπαν ότι μπορεί να αναβληθούν όλα, αλλά δεν έχουμε ακόμη κάτι επίσημο. Το θέμα είναι αν μπορεί να μετακινηθεί η ομάδα του Άρη. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να αναβληθεί γιατί είναι και η κούραση των παικτών μας και τα συνεχή ταξίδια, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι το γήπεδο έχει χιόνια. Αλλά όπως θα βρεθούν ημερομηνίες για τα άλλα θα βρεθεί και γι’ αυτό.

Τονίζω, όμως, ότι το γήπεδό μας δεν έχει πρόβλημα. Απλά το λέω γιατί αναβλήθηκαν και τα άλλα. Μην ξεχνάτε ότι ξαναπαίζουμε το Σάββατο. Μας είχαν να αγωνιστούμε και στις 21:30. Το έκαναν 20:00, αλλά και 20:00 είναι αργά. Οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ χαμηλές. Εγώ δεν θέλω να πω αν φταίει η COSMOTE, αλλά μπορεί να καταλάβει κάποια ζητήματα όταν υπάρχουν πολικές θερμοκρασίες. Και ο Άρης πρέπει να επιστρέψει Θεσσαλονίκη, υπάρχει λόγος να γυρίσει τα άγρια μεσάνυχτα; Δεν κάναμε συγκεκριμένη κουβέντα με τον κ. Καρυπίδη, απλά είπαμε ότι υπάρχει προβληματισμός, αλλά εμείς δεν μπορούμε να αναφέρουμε ότι δεν έχουμε αγωνιστικό χώρο. Για τον Άρη το κύπελλο είναι ένας από τους στόχους του, ενώ η Λαμία θέλει περισσότερο να επικεντρωθεί στην σωτηρία. Στην βαθμολογία δεν είμαστε όπως θα θέλαμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ