Στροφή στην ΑΕΚ για τον ΠΑΟΚ – Πότε εκτίει ο Κούρτιτς

Στροφή στην ΑΕΚ για τον ΠΑΟΚ – Πότε εκτίει ο Κούρτιτς

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και στρέφει την προσοχή του στον «τελικό» με την ΑΕΚ. Ποια η απόφαση για τον Κούρτιτς που συμπλήρωσε κάρτες...

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου αφήνουν πίσω τους το χθεσινό ματς και εστιάζουν πλέον στη ρεβάνς με την ΑΕΚ για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Όσο για τον Γιάσμιν Κούρτιτς που συμπλήρωσε κάρτες, ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να εκτίσει ο 33χρονος μέσος στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό, για την 25η αγωνιστική της Super League.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Η ανατροπή, η νίκη, ο τρόπος που ήρθε, η συνολική απόδοση, ακόμα και η διαχείριση του αγώνα από τον αντίπαλο, δίνουν στον ΠΑΟΚ την απαραίτητη ώθηση που πάντα χρειάζεται πριν από έναν τελικό.

Γιατί τέτοιος είναι ο αγώνας κόντρα στην ΑΕΚ, δίχως αυτό ν’ αποτελεί κλισέ. Το ματς του ΟΑΚΑ κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, άρα έναν από τους στόχους του Δικεφάλου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

O Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του έχουν μόλις δύο μέρες για να ξεκουραστούν και να ετοιμαστούν, έτσι η δουλειά ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (07.02) στη Νέα Μεσημβρία με τους βασικούς απέναντι στον Παναθηναϊκό ν’ ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποθεραπείας.Το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε στη φυσική κατάσταση και την τακτική μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισαν ειδικό πρόγραμμα.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την τιμωρία του στην αναμέτρηση της Super League Interwetten με τον Ιωνικό.Την Τρίτη (08.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ