ΠΑΟΚ: Η έκπληξη του Λουτσέσκου στην αποστολή για ΟΑΚΑ (pic)

ΠΑΟΚ: Η έκπληξη του Λουτσέσκου στην αποστολή για ΟΑΚΑ (pic)

Με τον Κούτσια στην αποστολή του θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Κύπελλο. Ποιοι έμειναν εκτός...

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για Αθήνα. Σε αυτή βρίσκεται ο νεαρός Κούτσιας ενώ εκτός έμειναν οι Μιχαηλίδης και Τσόλακ.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Από ντέρμπι σε τελικό ο ΠΑΟΚ που ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στη ρεβάνς του 0-0 της Τούμπας και… έπαθλο μία θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (08.02) στο γήπεδο της Τούμπας, λίγες ώρες πριν η ομάδα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία. Η προπόνηση περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και στις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα. Ο Μαροκινός είναι σε φάση σταδιακής επανένταξης με την ομάδα, ενώ ο Πορτογάλος δούλεψε ατομικά στο γήπεδο. Εκτός επιλογών για τον Ραζβάν Λουτσέσκου έμειναν οι Τσόλακ – Μιχαηλίδης.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεση ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Κούτσιας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ