«Άγριο» κράξιμο από τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Μελισσανίδη τετέλεσται, κλείστε το μαγαζάκι»

«Άγριο» κράξιμο από τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Μελισσανίδη τετέλεσται, κλείστε το μαγαζάκι»

Το... έμφραγμα του ΟΑΚΑ έφερε για ακόμη μια φορά την «έκρηξη» των φιλάθλων της ΑΕΚ στα social media, με τους «κιτρινόμαυρους» να ζητάνε εξηγήσεις από Μελισσανίδη, Γιαννίκη και ποδοσφαιριστές.

Μόνο αυτός ο τρόπος έλειπε στην ΑΕΚ για αν ολοκληρώσει το… παζλ με τον ΠΑΟΚ. Ακόμα και έτσι, η Ένωση δεν μπόρεσε να βρει τη νίκη-πρόκριση κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις είπε «αντίο» από το Κύπελλο.

Μία εξέλιξη που ουσιαστικά βάζει τέλος και στη σεζόν της ΑΕΚ. Από τις αρχές του Φεβρουαρίου. Η Ένωση μετά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο «χαιρετάει» όλους τους στόχους της και βλέπει άλλη μία χρονιά να «φεύγει» άδοξα, χωρίς κάποια επιτυχία και μάλιστα με πολλή γκρίνια.

Ένα αποτέλεσμα που φέρνει και την αναμενόμενη αντίδραση και «έκρηξη» των φιλάθλων της ομάδας. Όπως σε σχεδόν κάθε ήττα, έτσι και σήμερα, οι οπαδοί της ΑΕΚ ζητάνε τις εξηγήσεις τους. Τους λόγους για τους οποίους η Ένωση παραπαίει τις τελευταίες εβδομάδες και δέχεται τη μία «σφαλιάρα» μετά την άλλη.

Φυσικά, στο στόχαστρο βρίσκεται ως συνήθως ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με τον κόσμο της ομάδας του, ο οποίος «βράζει».

«Μελισσανίδη τετέλεσται», «Μας κατάντησε μικρή ομάδα, καιρός να αποχωρήσει» και «Κλείστε το μαγαζάκι, καληνύχτα», είναι μερικά από τα πολλά μηνύματα που έχουν αποδέκτη τον «Τίγρη».

Εκτός από τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, στο στόχαστρο βρίσκεται φυσικά και ο Αργύρης Γιαννίκης από τον οποίο οι φίλαθλοι της Ένωσης ζητάνε το… κεφάλι του.

«Ακόμα να παραιτηθεί ο ανύπαρκτος», «Γιαννίκη παραιτήσου σήμερα» και άλλα πολλά τέτοια μηνύματα έχουν ως αποδέκτη τον Ελληνογερμανό τεχνικό.

Δείτε μερικά από τα σχόλια των οπαδών της ΑΕΚ στα social media:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ