Στον «αέρα» η συνέχεια του Κυπέλλου – Ο ΠΑΟΚ αποφασίζει

Στον «αέρα» η συνέχεια του Κυπέλλου – Ο ΠΑΟΚ αποφασίζει

Ετοιμάζεται για κλήρωση η Super League - Στον αέρα το Κύπελλο...

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «16» του Conference League έχει βάλει για τα καλά πλέον το Κύπελλο Ελλάδας στον «πάγο». Και ομολογουμένως η ΕΠΟ φαίνεται να είναι έτοιμη να ζήσει ξανά σκηνές απείρου κάλλους για τη μοναδική διοργάνωση που τελεί υπό την αιγίδα της. Έπρεπε να έχουν γίνει οι δύο ημιτελικοί από τον Φλεβάρη. Πάμε για τον Απρίλη και βλέπουμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε μια εβδομάδα θα γίνει η κλήρωση των πλει-οφ και πλέι-άουτ της Super League που ολοκληρώνεται την Κυριακή.

Με βάση το πρόγραμμα που έχει σχηματιστεί το πρωτάθλημα συνεχίζει ως εξής σε αυτές τις 10 έξτρα αγωνιστικές

1η 12-13 Μαρτίου
2η 19-20 Μαρτίου
3η 02-03 Απριλίου
4η 09-10 Απριλίου
5η 16-17 Απριλίου
6η 20-21 Απριλίου ομοσπονδία για το Κύπελλο
7η 30 Απριλίου και 1 Μαϊου
8η 07-08 Μαΐου
9η 11 Μαΐου
10η 14-15 Μάιου

Να γίνουν δηλαδή δύο αγωνιστικές μέσα στον Μάρτη. Να υπάρξει η διακοπή για τους αγώνες μπαράζ με θεά στο Παγκόσμιο κύπελλο. Και να ξεκινήσει εκ νέου τον Απρίλη. Μάρτη Κύπελλο δεν μπορούμε να έχουμε. Τουλάχιστον σε ότι αφορά στο ζευγάρι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τη Γάνδη στις 10 και 17 του μήνα. Στις ημερομηνίες δηλαδή πριν από τις δύο αγωνιστικές της Super League. Η επόμενη διαθέσιμη; Είναι πια στο τριήμερο 5-8/4 αλλά και εκεί ο ΠΑΟΚ θα αποφασίσει. Γιατί αν προκριθεί στους «8» του Conference League τότε αυτομάτως δεσμεύονται και οι ημερομηνίες που αφορούν στις 7 και 14 Απρίλη.

Για να αντιληφθεί κανείς τι συμβαίνει; Η ΕΠΟ έχει ήδη ζητήσει από την Super League αν χρειαστεί να αποδεσμεύει το διήμερο 20-21/4. Δηλαδή να γίνουν οι ημιτελικοί μέσα στην Μεγάλη εβδομάδα. Κανονική παρωδία. Και όλα αυτά γιατί; Διότι οι «υπάλληλοι» στο πάρκο Γουδή εκμεταλλεύθηκαν τη χιονόπτωση στην Αττική και ανέβαλλαν εκείνο το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στα τέλη Γενάρη που επί της ουσίας ανατίναξε το καλεντάρι.

Μια αναμέτρηση που μπορούσε απλά να μεταφερθεί μια μέρα αργότερα, αλλά που ο ΠΑΟΚ δεν το ήθελε καθώς το ματς αυτό θα γίνονταν Πέμπτη και την Κυριακή θα υποδέχονταν τον Ολυμπιακό στη Τούμπα για το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ