ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming:

Ο ΠΑΟΚ μετά τη δεύτερη ήττα (0-1) από τη Μαρσέιγ, γνώρισε τον αποκλεισμό από το Europa ConferenceLeague. Την Κυριακή δοκιμάστηκε στην έδρα του Άρη, στο ντέρμπι της πόλης, για το πρωτάθλημα, γνωρίζοντας απώλεια (0-1). Δεύτερη διαδοχική απώλεια, μετά από εκείνη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (1-2) στα πλέι οφ. Έτσι, παρά την απώλεια του Ολυμπιακού, δεν μπόρεσε να μειώσει την απόσταση από την κορυφή. Αυτή τη φορά υποδέχεται τους ερυθρόλευκους στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, ψάχνοντας προβάδισμα πρόκρισης, εν όψει ρεβάνς.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στη Σούπερ Λιγκ, έχοντας δώσει τέσσερις αγώνες στο μίνι τουρνουά. Αρχικά επικράτησε με 2-1 του Άρη, πριν αναδειχθεί ισόπαλος (1-1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την ΑΕΚ (1-1). Την Κυριακή ηττήθηκε και από τον Παναθηναϊκό (0-1), σε ματς στο οποίο δεν είχε καλή απόδοση. Είδε πάντως και τον ΠΑΟΚ να χάνει, με τη διαφορά τους να μένει αμετάβλητη.

Το παιχνίδιανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακόείναι προγραμματισμένο για τις 19:30 της Πέμπτης.

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming | Τικίνιο: «Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος, έχουμε μόνο τελικούς»

Ο ΤικίνιοΣοάρες μίλησε για την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό, τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του τίτλου, αλλά και για τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός στις δηλώσεις του στο «GE» αναφέρθηκε στο φινάλε της σεζόν και στα playoff, τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν μόνο τελικούς μέχρι το τέλος για να στεφθούν πρωταθλητές, αλλά και για να διεκδικήσουν το Κύπελλο.

Ο Τικίνιο που έχει σκοράρει 12 φορές τη φετινή σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα και αρκετά εκ των οποίων σημαντικά, σχολίασε τις δυνατότητες της ομάδας, ενώ μίλησε και για τα προσωπικά του επιτεύγματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε μόνο τελικούς μέχρι το τέλος του ελληνικού πρωταθλήματος. Έτσι πιστεύουμε. Μεγάλη παιχνίδια απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, και είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να πετύχουμε και τον μεγάλο μας στόχο, που είναι να είμαστε πρωταθλητές».

«Νιώθω καλά και θέλω να πετύχω όλους τους στόχους μου, τόσο προσωπικά όσο και ομαδικά. Νομίζω ότι ήταν μια σεζόν όπου έμαθα πολλά. Πιστεύω ότι έχει τα πάντα η φετινή σεζόν για να προχωρήσει και να τελειώσει με επιτυχία».

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣLiveStreaming | Κούρτιτς: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις συνεχόμενα ματς»

Στην κούραση από τα συνεχόμενα ματς απέδωσε την ήττα από τον Άρη ο ΓιάσμινΚούρτιτς.

Οσα είπε ο Κούρτιτς:

«Αξιζαν να κερδίσουν γιατί έκαναν περισσότερα πράγματα από εμάς στο γήπεδο. Δεν ψάχνουμε για άλλοθι ή άλλες δικαιολογίες, παρότι δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζουμε συνεχόμενα δύσκολα ματς κάθε τρεις μέρες… Δεν είναι εύκολο ούτε βέβαια και τόσο απλό για τον καθένα να βρει την απαιτούμενη συγκέντρωση, όμως εμείς αυτό το έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές φέτος και πλέον δεν έχουμε τίποτε άλλο από το να δούμε το επόμενο παιχνίδι και να αντιδράσουμε αποτελεσματικά.

Εξαρτάται από εμάς στο να βρούμε την απαραίτητη ψυχολογία για να παίξουμε όπως πρέπει προκειμένου να διεκδικήσουμε τους στόχους που απομένουν και στο τέλος να χαμογελάσουμε. Χάσαμε σήμερα όμως δεν μένουμε σε αυτό. Οι αντίπαλοί μας άξιζαν την νίκη αλλά εμείς αξίζουμε πολλά σαν ομάδα και αυτό έχουμε πλέον στο μυαλό μας για να καταφέρουμε αντιδρώντας άμεσα».

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ