Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού

Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Χωρίς εκπλήξεις από τον Πέδρο Μαρτίνς η εντεκάδα του Ολυμπιακού για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ (20:00).

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρατάσσει τον Ολυμπιακό με 4-3-3, έχοντας τον Βατσλίκ μπροστά από την εστία και τους Λαλά, Σωκράτη, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα. Οι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκης θα είναι οι τρεις στα χαφ, με τους Μασούρα και Ροντρίγκες στα δύο άκρα και τον Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης.

Συνοπτικά η 11άδα: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Ροντρίγκες και Τικίνιo.

Οι Ερυθρόλευκοι με τον κόσμο στο πλευρό τους θέλουν να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά, που θα τους δώσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης και θα ανοίξει τον δρόμο για το νταμπλ.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα έληξε 0-0 και οι Πειραιώτες έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του γνωρίζουν την κρισιμότητα της αναμέτρησης και άπαντες όσοι αγωνιστούν είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό σε μια μεγάλη νίκη – πρόκριση.

Η 11άδα του Ολυμπιακού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ