Ανησυχία με Μπρινιόλι στον Παναθηναϊκό

Ανησυχία με Μπρινιόλι στον Παναθηναϊκό

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο στην αναμέτρηση με τη Λαμία και στον Παναθηναϊκό υπάρχει αγωνία για την κατάσταση του.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι τη Λαμία με 2-0 και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Οι πράσινοι πήραν μια άνετη νίκη και στην πόλη της Φθιώτιδας, όμως υπάρχει έντονη ανησυχία για την κατάσταση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανησυχία για το εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον σημαντικό αγώνα με τον Άρη την Κυριακή στη Λεωφόρο.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις εξετάσεις που θα υποβληθεί ο Μπρινιόλι σήμερα αλλά και τις επόμενες μέρες, καθώς θα διαπιστωθεί και το μέγεθος του τραυματισμού του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιταλός γκολκίπερ είναι βασικός, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον χρησιμοποιεί τόσο στα ματς του πρωταθλήματος, όσο και σε αυτά του Κυπέλλου. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αγωνιστεί στο ματς με τον Άρη, τη θέση του θα πάρει ο Σωκράτης Διούδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ