Δωρεάν διόδια και προστασία για τους οπαδούς του από την Κυβέρνηση ενόψει του τελικού Κυπέλλου ζητάει ο ΠΑΟΚ

Δωρεάν διόδια και προστασία για τους οπαδούς του από την Κυβέρνηση ενόψει του τελικού Κυπέλλου ζητάει ο ΠΑΟΚ

Επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον Υπουργό μεταφορών, καθώς και στις τέσσερις εταιρίες που διαχειρίζονται την εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης. Δωρεάν διόδια και προστασία για τους «ασπρόμαυρους» οπαδούς θέλει ο δικέφαλος.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος πλησιάζει (21/5), με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αποστέλλει επιστολή τόσο προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, όσο και στις τέσσερις εταιρίες που διαχειρίζονται την εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ζητάει τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων από τους αρμόδιους φορείς ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής, έγκαιρη και χωρίς καθυστερήσεις μετάβαση των οπαδών της ομάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο για το μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Στην επιστολή οι Θεσσαλονικείς επικαλούνται τις πολύωρες καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν σε προηγούμενους τελικούς, λόγω του μεγάλου όγκου των εκδρομέων.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στέκονται στην οικονομική επιβάρυνση των οπαδών τους και για αυτό το λόγο, ζητούν να διέλθουν από τα διόδια οι ασπρόμαυροι εκδρομείς χωρίς στάση.

Για λόγους ισονομίας και ισότητας σε σχέση με τους υπολοίπους, ο ΠΑΟΚ τονίζει πως οι φίλαθλοί του θα πρέπει να μην χρεωθούν το κόμιστρο των διοδίων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ