Σε mood τελικού ο ΠΑΟΚ

Σε mood τελικού ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Μετά το θετικό φινάλε στο πρωτάθλημα με την κατάληψη της δεύτερης θέσης, ο ΠΑΟΚ στρέφει πλέον την προσοχή του στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει λευκό απουσιολόγιο με εξαίρεση τον Γιάννη Μιχαηλίδη και ξεκίνησε να καταστρώνει τα πλάνα του για το μεγάλο ματς του ΟΑΚΑ.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Το πρωτάθλημα έριξε αυλαία με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει τον Παναθηναϊκό και να εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση. Η σεζόν όμως έχει ένα ακόμα επεισόδιο για να ολοκληρωθεί, τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται να κοντραριστούν για πέμπτη φορά, μόνο που τώρα υπάρχει ένας τίτλος στο τραπέζι.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με το αγωνιστικό τμήμα να χωρίζεται στα δύο και να δουλεύει και σε στην Τούμπα και στη Νέα Μεσημβρία.

Οι βασικοί της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό πήγαν στο προπονητικό κέντρο για αποθεραπεία κι αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στην έδρα της ομάδας στον τομέα της τακτικής και της φυσικής κατάστασης.

Μοναδικός απών ενόψει τελικού ο Γιάννης Μιχαηλίδης . Την Πέμπτη (19.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ