Παναθηναϊκός: Πάνοπλος στον τελικό – Μέσα ο Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός: Πάνοπλος στον τελικό – Μέσα ο Ιωαννίδης

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει στην διάθεση του όλους του ποδοσφαιριστές, καθώς και ο Φώτης Ιωαννίδης μπήκε κανονικά στην αποστολή εν όψει του τελικού Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος (21/5, 20:00) απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και το τριφύλλι βρίσκεται ξανά μετά από οκτώ χρόνια στην διεκδίκηση ενός τροπαίου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό για ακόμα δύο χρόνια μέχρι το 2024, θα έχει στην διάθεση του όλους του ποδοσφαιριστές πλην του τιμωρημένου Φεντερικό Μακέντα, ενώ και ο Φώτης Ιωαννίδης μπήκε στην αποστολή και θα δώσει κανονικά το παρών στο τελικού του Κυπέλλου.

O Παναθηναϊκός θέλει να επαναλάβει ότι είχε συμβεί και το 2014, όπου και πάλι στο ΟΑΚΑ είχε επικρατήσει του ΠΑΟΚ με 4-1 και είχε κατακτήσει το τελευταίο τρόπαιο της ιστορίας του.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: 

Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Βαγιαννίδης, Σιδεράς.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ