Οπαδός του ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην Αθήνα με μηχανάκι και μία τεράστια σημαία του Δικεφάλου (vid)

Οπαδός του ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην Αθήνα με μηχανάκι και μία τεράστια σημαία του Δικεφάλου (vid)

Την ώρα που τα... ασπρόμαυρα πούλμαν συγκεντρώνονταν στα Μάλγαρα, πέρασε ο γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ, που για ακόμη μια φορά κάνει το Θεσσαλονίκη-Αθήνα με το μηχανάκι.

Πριν τέσσερα χρόνια, το 2018 στον τελικό με την ΑΕΚ, ένας οπαδός του ΠΑΟΚ είχε γίνει viral, καθώς τον έπιασε η κάμερα να κατεβαίνει στην Αθήνα, με το μηχανάκι του και μία τεράστια σημαία του Δικεφάλου να ανεμίζει.

Όχι μεγάλη μηχανή, αλλά βέσπα που δεν ξεπερνάει τα 300 κυβικά. Κάτι το οποίο σημαίνει πως η διαδρομή των 504 χιλιομέτρων κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση είναι.

Παλαιότερα και συγκεκριμένα το 2015, το είχα ξανακάνει, με προορισμό τα Γιάννινα για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες».

Φέτος λοιπόν είπε να επαναλάβει το εγχείρημά του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου οι «ασπρόμαυροι» θα κονταριστούν με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι, το πρωί του Σαββάτου, όταν τα πρώτα πούλμαν με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ είχαν συγκεντρωθεί στα Μάλγαρα, ο Φάνης πέρασε με το μηχανάκι του και την τεράστια σημαία της ομάδας του να ανεμίζει, κλέβοντας την παράσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ