Κρέσπο: «Για μένα είναι ο πιο σημαντικός τελικός» (vid)

Κρέσπο: «Για μένα είναι ο πιο σημαντικός τελικός» (vid)

Τους λόγους για τους οποίους θεωρεί τον φετινό τελικό πιο ξεχωριστό από τους προηγούμενους εξήγησε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Ξεχωριστή σημασία έχει για τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ο αποψινός τελικός του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση με το «τριφύλλι» και ανέφερε πως περιμένει ένα κλειστό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες, καθώς πρόσθεσε πως ο φετινός τελικός είναι ο πιο σημαντικός για τον ίδιο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του PAOK TV:

Για το αν είναι περίεργο που μέσα σε λίγες μέρες ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον ίδιο αντίπαλο και μάλιστα για τον τελικό Κυπέλλου:

«Είναι περίεργο αλλά για να είμαι ειλικρινής, εγώ δεν έπαιξα την Τρίτη. Επίσης είχαν πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους. Πιστεύω πως ο τελικός θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να κρατήσουμε κάτι από το παιχνίδι της Τρίτης. Πρέπει να το βγάλουμε εντελώς από το μυαλό μας, γιατί θα παίξουν διαφορετικά με άλλο σύστημα, άλλους παίκτες. Όλα θα είναι διαφορετικά».

Για το τι τελικό περιμένει:

«Πιστεύω πως θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει στην κόντρα με γρήγορες μεταβάσεις στον ανοιχτό χώρο. Πιστεύω πως θα μας περιμένουν πίσω και θα ψάξουν να βρουν χώρους όταν χάνουμε τη μπάλα. Πιστεύω ότι οι ομάδες θα σεβαστούν η μία την άλλη, θα είναι σίγουρα σκληρό παιχνίδι».

Για το αν η φετινή πορεία είναι διαφορετική στο Κύπελλο:

«Πολλοί πιστεύουν ότι θα μας επηρεάσει το ότι έχουμε κερδίσει πολλούς τελικούς τα τελευταία χρόνια , αλλά για μένα αυτός ο τελικός είναι ίσως ο πιο σημαντικός από όλους. Θα είναι ο ιδανικός τρόπος να κλείσουμε ένα κύκλο, κερδίζοντας έναν τίτλο κόντρα στις τρεις μεγάλες ομάδες της Αθήνας. Θα είναι κάτι πολύ ωραίο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ