Λευτέρης Χουτεσιώτης: Ο καλύτερος τερματοφύλακας της εφετινής Super League απαντά στο ερώτημα του τελικού

Λευτέρης Χουτεσιώτης: Ο καλύτερος τερματοφύλακας της εφετινής Super League απαντά στο ερώτημα του τελικού

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ μονομαχούν στον αποψινό (20:00) τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη να παίρνει... θέση.

Ώρα… τελικού, με τον Παναθηναϊκό να διασταυρώνει τα ξίφη του με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

«Πράσινοι» και «ασπρόμαυροι» αναμένεται να δώσουν μεγάλη μάχη (20:00) για την δεύτερη κούπα της σεζόν, με τη… δίψα στα δυο στρατόπεδα να είναι μεγάλη.

Ενας άνθρωπος που ξεχώρισε την εφετινή σεζόν με την παρουσία του, βάζοντας δύσκολα τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στον ΠΑΟΚ, ήταν αναμφίβολα ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Ο κορυφαίος τερματοφύλακας της Super League και ο φύλακας-άγγελος του Ιωνικού μίλησε για τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ο πρώην κίπερ του Ολυμπιακού έβγαλε το… καπέλο στις δυο ομάδες, ενώ περιμένει πως θα πέσουν κορμιά στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Παράλληλα, στάθηκε στα επιθετικά «όπλα» των δυο πλευρών, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει φαβορί στο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λευτέρης Χουτεσιώτης στον Αθήνα 9.84:

Για το πως σταματάς τον ΠΑΟΚ: «Βρήκαμε τα κουμπιά τους. Είχαμε εξαιρετική απόδοση, έδειξαν ότι δεν μπορούσαν να μας ανταγωνιστούν. Ήταν ο τρόπος που στηθήκαμε στο γήπεδο, οι οδηγίες που είχαμε, η ενέργεια και η διάθεση των παικτών. Παίζαμε με τον ΠΑΟΚ και δεν είχαμε τίποτα να φοβηθούμε. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς.

Είναι ένα σύνολο με εξαιρετική ποιότητα. Διαθέτει μονάδες που αξίζουν το σεβασμό όλων μας. Ήταν οι συγκυρίες, το timing που παίξαμε μαζί τους. Το στήσιμό μας μέσα στο γήπεδο κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα. Εμείς αυτά τα παιχνίδια, άμεσα αντιλαμβανόμασταν ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε μέχρι και τους τρεις βαθμούς. Ήταν τα καλύτερα μας παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για τον Παναθηναϊκό: «Σαν θεατής βλέπω τον πιο ώριμο Παναθηναϊκό των τελευταίων χρόνων. Εχει πλάνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι οδηγίες που παίρνουν οι παίκτες ήταν ξεκάθαρες. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει υγεία σε μια ομάδα, όταν οι παίκτες βγάζουν στο γήπεδο θετική ενέργεια. Δεν παρατάνε το παιχνίδι, έχει σχέση και με τη φιλοσοφία που περνάει ο προπονητής. Το έχει αυτό ο Παναθηναϊκός. Κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν, υπήρχε θετικό κλίμα.

Ο Παναθηναϊκός έχει διάρκεια την εφετινή σεζόν. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, αλλά είχε και αρκετές άσχημες περιόδους. Πράγμα που σημαίνει ότι κάτι έλειπε από το σύνολο. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός είχε μεστή παρουσία. Για αυτό και ξεχωρίζει από τα προηγούμενα χρόνια».

Για το πως βλέπουν τον τελικό: «Ότι έχει προηγηθεί, δεν έχει καμία ισχύ. Είναι παιχνίδια ιδιαίτερης σημασίας. Ούτε η κακή περίοδος του ΠΑΟΚ θα παίξει ρόλο, αλλά ούτε και το πολύ καλό διάστημα του Παναθηναϊκού. Ξεκάθαρα είναι 50-50 και ματς που ξεκινάει από το μηδέν. Θα γίνει σκληρή μάχη. Και ο ΠΑΟΚ θέλει να αποδείξει την εφετινή σεζόν ότι έγιναν ωραία πράγματα. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός θέλει να δείξει ότι δεν ήταν τυχαία η πορεία του. Θα δούμε ένα ωραίο παιχνίδι».

Για τα επιθετικά «όπλα» των δυο ομάδων: «Στο επιθετικό τρίτο και οι δυο ομάδες έχουν επιθετικούς παίκτες. Δε θα ξεχώριζα κάποια από τις δυο ομάδες. Εχουν την ποιότητα να παίξουν κάθετο παιχνίδι, να δημιουργήσουν. Δε θα διέκρινα κάποια από τις δυο ομάδες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ