Τώρα πλακώνονται και οι παίκτες στο ΟΑΚΑ!

Τώρα πλακώνονται και οι παίκτες στο ΟΑΚΑ!

Χαμός στο Ολυμπιακό Στάδιο! Στα χέρια οι παίκτες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Αδιανόητες καταστάσεις στο ΟΑΚΑ μετά και το γκολ του Παναθηναϊκού με τον Αϊτόρ!

Ο Αϊτόρ ευστόχησε από την άσπρη βούλα, επιλέγοντας να πανηγυρίσει μπροστά από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού δέχθηκε αντικείμενο από την εξέδρα και μετά συνέβη το… έλα να δεις στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ο πανηγυρισμός του άσου του Παναθηναϊκού προκάλεσε έκρηξη στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο, με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να κινούνται μαινόμενοι προς τη μεριά του Αϊτόρ.

Η ένταση ήταν μεγάλη ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων, που ήρθαν στα χέρια μετά και το γκολ των «πρασίνων».

Οι παίκτες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ ήταν έξαλλοι, προκλήθηκε χαμός στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο διαιτητής Λαόθ βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει έστειλε αμέσως στα αποδυτήρια τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Η διακοπή, ωστόσο, δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, με την ένταση να μεταφέρεται στα αποδυτήρια. Εκεί υπήρχαν μάλιστα και «φουσκωτοί» συνοδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι επιτέθηκαν στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, με τα ΜΑΤ να επεμβαίνουν.

Σκηνές απείρου κάλλους, σε έναν τελικό ντροπή, που ξεφτιλίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και το κάνει για μια ακόμα φορά διεθνώς ρεζίλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ