Καραπαπάς: «Ο Λαόθ απαιτεί τελικό ωθ το πρωί» (pics)

Καραπαπάς: «Ο Λαόθ απαιτεί τελικό ωθ το πρωί» (pics)

Ένα ακόμα καυστικό σχόλιο στα social media από τον Κώστα Καραπαπά για τον τελικό – ντροπής του ΟΑΚΑ.

Συνεχίζει τις καυστικές αναρτήσεις στα social media ο Κώστας Καραπαπάς, με τον Δ’ αντιπρόεδρο και Επιχειρησιακό Διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός να σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τον τελικό – ντροπή του ΟΑΚΑ και να εκθέτει στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης την… Εξυγίανση.

«Θες ημίχρονα που κρατάνε 90 λεπτά; Οσο ένας αγώνας;», είχε αναφέρει στο πρώτο του μήνυμα, ενώ στη συνέχεια έναν νέες αναρτήσεις, στις οποίες έγραψε: «Κάνε κουμάντο κυρ διαιτητή μας οδηγείς σε λάθη! Θέλεις ημίχρονο που κρατάει όσο ένας αγώνας μαζί με παράταση; 120’; Θέλεις ποδόσφαιρο που θα βρίσκουν δουλειά οι γυμναστές αφού θα έχει προθέρμανση 3-4 φορές; Θέλεις τελικό που να μαχαιρώνονται σε πεζογέφυρες;

Θέλεις τελικό χωρίς κόσμο; Θες τελικό της προηγούμενης χρονιάς την επόμενη; Θες τελικό που να μην τελειώνει ούτε την επόμενη μέρα; Όταν σε όλο τον κόσμο οι τελικοί κρατάνε 90’ ή 120 ή 120’ και πέναλτι, στην Ελλάδα το ημίχρονο είναι 120’ και όλος ο τελικός έχει τον ατελείωτο. Ποιος Μπαλτάκος; Κάντε τώρα πρόεδρο τον ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ. Ο Λαόθς απαιτεί τελικό ωθ το πρωί», ανέφερε στις αναρτήσεις του ο Κώστας Καραπαπάς.

Δείτε τα stories του Κώστα Καραπαπά:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ