Στο… σκαμνί ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Αϊτόρ

Στο… σκαμνί ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Αϊτόρ

Ο αθλητικός εισαγγελέας, Κώστας Σπυρόπουλος, ετοιμάζει κλήσεις για τα όσα ντροπιαστικά συνέβησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Απαντες είδαν τι συνέβη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η «γιορτή» του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως έλεγε η ΕΠΟ, σημαδεύτηκε από τα άγρια επεισόδια των οπαδών με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Επεισόδια, φωτιές, καπνογόνα και δακρυγόνα συνέθεσαν το πολεμικό σκηνικό, σε έναν τελικό-ντροπή για την Ελλάδα. Τα όσα σοκαριστικά έλαβαν χώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο, φυσικά και έκαναν το γύρο του κόσμου. Εικόνες ντροπιαστικές, εικόνες που ρεζιλεύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παρόλα αυτά, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να τη γλυτώσουν. Οπως ανέφερε η «Δίκη», ο αθλητικός εισαγγελέας, Κώστας Σπυρόπουλος, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και ετοιμάζει τις κλήσεις. Οι δυο ομάδες είναι σε δυσχερή θέση, ο τηλεοπτικός φακός έχει καταγράψει τα πάντα και το το ταβάνι τιμωρίας είναι 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων  των θυρών.

Ασφαλώς, στο κάδρο βρίσκεται και το όνομα του Αϊτόρ. Ο πανηγυρισμός μπροστά από την ασπρόμαυρη εξέδρα (εκεί που δέχθηκε την πέτρα) θα οδηγήσει τον Ισπανό παίκτη της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αίθουσα του αθλητικού εισαγγελέα.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος φαίνεται πως έχει αναλάβει δράση, με τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Αϊτόρ να βρίσκονται στο… κατώφλι του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ