Αθανασίου: «Σήμερα δώσαμε τα μέγιστα»

Αθανασίου: «Σήμερα δώσαμε τα μέγιστα»

Για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του ΠΑΣ μίλησε σε δηλώσεις του ο Βασίλης Αθανασίου ενώ αποθέωσε τον κόσμο της ΑΕΚ.

Ο Βασίλης Αθανασίου αντικατέστησε τον τραυματία Πρίορ στην ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από την ΑΕΚ που σήμανε τον αποκλεισμό των Ηπειρωτών από το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο νεαρός τερματοφύλακας αποθέωσε τον κόσμο της Ένωσης ενώ μίλησε και για τους συνεχόμενους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ.

Διαβάστε επίσης: Μαρινάκης: «Η Super League δεν στηρίζει οποιεσδήποτε αποφάσεις είναι δυνητικά οικονομικά επιζήμιες για την ΕΠΟ»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο κόσμος της ΑΕΚ έπαιξε τεράστιο ρόλο στο σημερινό αποτέλεσμα. Δεχθήκαμε αρκετή πίεση από το κλίμα που δημιούργησαν οι φίλοι της «Ένωσης». Ήρθαμε εδώ, γνωρίζοντας πως θα είναι δύσκολη η αποστολή μας. Εμείς κοιτάμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και σήμερα δώσαμε τα μέγιστα».

Για την εμφάνιση του κόντρα στην ΑΕΚ:

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Είναι πολύ ωραίο να αγωνίζεσαι σε ένα τόσο ωραίο γήπεδο, όμως το αρνητικό αποτέλεσμα μετριάζει τη χαρά. Αν κληθώ να παίξω την Κυριακή με τον Ιωνικό θα προσπαθήσω το καλύτερο, το πώς θα είμαι θα φανεί στο γήπεδο».

Για τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς του ΠΑΣ:

«Η ομάδα είναι άτυχη σε πολλές θέσεις. Έχει μεγάλο πρόβλημα με τους τραυματισμούς. Αυτό, δυστυχώς, είναι θέμα τύχης».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό:

«Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι σαν… τελικός. Πρέπει να δίνεις το 100%! Βέβαια, στο συγκεκριμένο ματς πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς. Εμείς θα πάμε με το κεφάλι ψηλά, πάντα ταπεινοί, να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ